torsdag 2. november 2006

Den tida, den tida...

Dette var mitt bidrag til forrige runde av Minnopol på Minneriket. Oppgaven var å lage en layout med utgangspunkt i en sang fra hitlistene det året man ble født. Jeg valgte "Give me just a little more time" (husker ikke artisten akkurat nå). Det er så aaaltfor lite tid her i verden!! Men i tenårene - da hadde jeg masse tid til overs! Hvorfor kunne jeg ikke ha spart den opp da, og så fått bruke den nå??? ;o)

3 kommentarer:

Eli sa...

Ja litt mer tid hadde ikke vært dumt! Kjempestilig LO du lagde om temaet - kjenner jeg blir litt stresset og jeg. Alt man gjerne SKULLE ha gjort og så strekker ikke tiden til... Får prøve å nyte det man har og se om man kan få puttet inn noen ekstra minutter her og der. Igrunnen litt deilig å ha det hektisk også - sånn innimellom i alle fall ;)

Kathrine sa...

Denne loen er kjempekul Ellen! Men mer tid får du ikke altså - du må bare bruke den du har bra, og det du tror jeg i grunn du er ganske flink på.

Hege F. sa...

Aha, så dette hadde du alt blogga om? Ein gong før eg fulgte bloggen din, trur eg :-) Kul post, kul layout, og no forstår eg kvifor du forsto meg så godt her om dagen :-)