søndag 25. april 2010

Mer MGP

Minneriket Grand Prix pågår fremdeles, og stadig nye grand prix-relaterte oppgaver skal løses. På oppgave 4 skulle vi velge vår MGP-favoritt, og finne et ord i teksten å scrappe. Jeg har vel ikke noen all time favorite - det er endel både artige og (faktisk) fine å ta av, for ikke å snakke om alle dem man bare husker veldig godt!:o) Valget mitt falt på en morsom en, som jeg bare blir i godt humør av! Nemlig denne fra 1987:

Jeg valgte ut ordet coffee (ja, dere hører vel de synger det, sant??), og 
scrappa ei side om kaffegutten Leo:
Den neste oppgaven var å bli inspirert av "La det swinge" - det var fire 
varianter av oppgaven, bl.a. å inspireres av antrekkene til Bobbysocks. 
Ja, dere ser nok at det var den laget mitt valgte;o)
Etter disse to rundene ledet Norge konkurransen, men akkurat NÅ skal 
stemmene for runde 6 offentliggjøres, og jeg mistenker at det kanskje er noen 
andre som leder etter det. Men artig er det uansett!!

søndag 18. april 2010

Noen av de proffe bildene også...

Må bare legge inn noen av de skikkelig bra bildene også. Har fått lov av eieren av kameraet:o)
Hele gjengen ♥ Se så flinke vi er til å se i kamera og smile! (Bildet er tatt av Ole Henrik Kongsvik)
Meg med Eli-ryggsekk *fnis* (Bildet er tatt av Ania)
(også tatt av Ania)


Det mest akrobatiske vi fikk til ;o) Tror jeg har blåmerke på nederste ryggvirvelen *hihi* (Bildet er tatt av Ole Henrik Kongsvik)

Alle disse bildene er også redigert av Ania - hun er både flink og snill nemlig, og jeg er sååå takknemlig for å få dem fix ferdig!! Tusen takk Ania!!♥ I bloggen hennes kan du se flere av bildene også, forresten!

lørdag 17. april 2010

Fotomoro:o)

Igår var en artig dag! Vi hadde utdrikningslag for Maren, som snart skal gifte seg:o) Hun hadde invitert på scrappetreff på Hobbykroken, men vi (7 andre scrappedamer) kuppa det opplegget og gjorde noe helt annet:o) Maren ble helt tatt på senga - det var kjempeartig!:o)
Vi hadde leid fotostudio hos OK Foto, og hadde mye moro der i to timer! Ania er den proffe av oss, sånn fotomessig, så hun hadde utstyr og tok de fleste bildene. Ole Henrik, som driver studioet, tok også endel bilder, så vi fikk vært med, alle sammen. Tror det ble tatt veldig mange artige bilder, og helt sikkert veldig mange bra!! Gleder meg til jeg får se dem Ania tok. Enn så lenge har jeg mine egne. Jeg hadde med kameraet og knipsa ivei - mer som dokumentasjon av dagen. Kornete er de, men de duger til bloggen, og kanskje ei scrappeside;o)  Her er noen få:
Bride to be...
Fotografen i aksjon.
Moi.
Blide tulledamer:o)
Ania presenterer seg selv *fnis*

Vi fortsatte kvelden på Escalon og spiste tapas til vi var veeeldig mette, trøtte og fornøyde!:o)
Takk for en strålende fredag, Maren, Ania, Marie, Eli, Sonja, Anne Marit og Ann Hedvig!!

fredag 16. april 2010

MGP

Minneriket Grand Prix er i full gang - vi holder nå på å avgi våre stemmer i 4. runde. Første oppgaven var å velge et land, en lagleder og "nasjonalsang" - mens de andre oppgavene har vært scrapping.
Her er bidragene mine så langt:
 Oppgave 2: Scrapp ei side i flaggets farger (flagget til landet du representerer altså). Jeg er jo på Norges lag, så da ble det rødt, hvitt og blått.
Oppgave 3: Her skulle vi inspireres av fjorårets vinnersang - altså Fairytale.

Avstemminga for oppgave 4 er ikke ferdig enda, så jeg venter med å legge den ut.
Men jammen er det litt artig å scrappe litt igjen! Hadde helt mista lysta, men klarte ikke å holde meg unna denne konkurransen - det er artig og sosialt med lagkonkurranse, nemlig! Og HEIA NORGE!:o) (Vi ligger akkurat nå på andreplass poengmessig!)
Ha ei flott helg - fortrinnsvis uten askeregn og svovellukt! :o)

tirsdag 13. april 2010

Wonderful Copenhagen:o)

Ja, jeg har hatt langhelg med kjæresten i København - og det var superduperdeilig:o)
Sånne pustehull fra hverdagen er virkelig gull verdt! Vi rusla mye rundt i byen, og jeg var innom en god del butikker *kremt* Været var ikke spesielt fint, men det regna ikke i det minste.
København er bare full av artige og poetiske gatenavn!

Og mange fine hus i fine farger.
Tradisjonelle smørrebrød måtte vi jo spise:o)
Lampeavdelinga på Illums Bolighus. *siklesikle*
En liten kar ved Rosenborg slott.
Mmmmmmmm...superdeilig kake. Faktisk så god at jeg kjøpte med meg ei da jeg skulle hjem på søndag:o) Spiser slutten av den akkurat nå *namnam*
Søndag var det fint vær endelig, og vi tok en tur på Louisiana. Litt synd vi ikke hadde så god tid, for her var det virkelig deilig å sitte i sola.
Utstillinga het Farver i kunsten. Veldig artig.
Marek lurte på om det var unger som hadde malt... Tjah...;o)
Shopping ja... Lite klær, men det ble da litt annet:o)
Veska helt til høyre er til rundpinner (har håp om å få samla alle på én plass nå...)

Jeg var innom minst 4 garnbutikker (hadde drevet litt research før jeg dro), og det var mye fint garn! Men litt vanskelig å velge ut noe, når man ikke har en plan eller ei oppskrift. Men - jeg kjøpte da garn til et par prosjekter likevel!:o) Og så er det jo fryktelig mange interiør/ting&tang-butikker i københavn, så jeg måtte jo innom endel av dem!  Klesbutikkene var derimot en skuffelse. Dvs. det var nok av klesbutikker - det var bare det at jeg ikke fant noe jeg ville ha!!:o( Ei sommerbukse og en topp (begge svarte) ble hele fangsten. Jaja...

Ellers: jeg scrapper!! Er med på MGP på Minneriket (=Minneriket Grand Prix), og det er kjempeartig. Det er en lagkonkurranse, og jeg representerer Norge:o) Må komme tilbake til det i neste innlegg, tror jeg. Skal komme meg på jobb nå nemlig. Og ute skinner sola! Ha en strålende tirsdag!!

mandag 5. april 2010

Dilemma

Andre påskedag er en min favorittmandag!:o) 
Siden sist innlegg har vi vært en liten tur på Mjølfjell og gjort typiske påsketing:o) Siden det ikke akkurat var strålende påskesol, og faktisk nesten ikke snø å gå på heller, så ble det ganske mye tid til strikking og sånt. Jeg strikka tre lapper til lappeteppet, og monterte ivei. Montering er ganske kjedelig egentlig, men det passa fint som et påskehelgprosjekt! Så nå ser teppet sånn ut (den mørkeste fargen er mørkebrun):

Har ikke hekla kant rundt enda. Men her kommer dilemmaet mitt: Jeg var jo på hytta til søstra mi (og mannen), som alltid - og der ble det veldig tydelig at fargene på teppet passa utrolig godt inn! Det var som om de var spesielt plukka ut for den hytta! Og det ble hinta ganske tydelig om at det teppet burde bo der:o) Jeg hadde jo bestemt meg for at jeg skulle sende teppet til Nepal, så jeg hadde jo tenkt å holde meg til den planen, men nå er jeg litt i tvil altså... Min kjære storesøster fortjener uten tvil å få et hjemmestrikka pledd fra meg, dette passer perfekt i fargene og er nesten ferdig. Men jeg har jo lovet det bort til Okhaldunga sykehus i Nepal, og da får jeg jo litt dårlig smak i munnen hvis jeg ikke sender det likevel. What to do, what to do?? Huff, så vanskelig!
(Jeg har jo plenty av restegarn, bl.a. etter dette pleddet, så det blir nok lapper til Nepal uansett altså)

Jeg tok ikke ikke så veldig mange påskebilder i år, men her er et par av Leo for å vise at vi faktisk var på en liten, men dog ekte, tradisjonell påskeskitur.

I bakgrunnen vises Mjølfjell ungdomsherberge. Opp derfra var det nok snø i løypa til å komme seg på tur. Nedoverturen syns Leo var helt toppers, der han sto mellom beina mine og suste nedover:o) 
Klassisk: Påskegutten i røyken!:o)


Håper alle har hatt ei fin påske og er godt opplada til hverdagen starter igjen!:o)

fredag 2. april 2010

Lapper

Disse lappene - ca 45 stk er det - skulle bli lappeteppe til den nye leiligheten vår. Dette var høsten 2007, vi bodde midlertidig hos søstra mi mens vi venta på å få flytte inn. Jeg hadde god tid til å strikke og begynte på et lappeteppe. Det gikk ganske kjapt unna også. Men så, da vi vel var på plass i ny leilighet, gikk det ikke så fort lenger... Vel, det har skjedd før - prosjekter stopper opp, og det er vanskelig å få dem ferdig. Disse lappene har ligget pakka bort ganske lenge nå, mens jeg har hekla og strikka og kost meg verre med andre ting;o) Har tatt dem fram et par ganger, lagt dem utover, kikka på dem, og sett at jeg bare er halvveis til et pledd, sukka, og pakka dem vekk igjen.
Men ikveld har jeg "sett lyset" etter å ha besøkt Banglamarie sin blogg. Jepp - jeg skal sy lappene sammen, så blir det et halvstort lappeteppe til et sykehus i Nepal! Trenger tre lapper til, og dem skal jeg stikke nå i helga, så sy sammen, og hekle en kant rundt. Det blir fint, tror jeg. Det føles SÅ bra å bli ferdig med et prosjekt, som jeg tross alt har brukt både tid og penger på - og samtidig kan det varme noen som ikke har stort her i verden. Gleder meg til å få det ferdig!:o)
Banglamarie sin mamma tar imot løse lapper også - les mer i bloggen hennes. Jeg oppfordrer alle til å strikke en lapp eller ti - det er fort gjort foran tv'n!:o)

Ha ei strålende påske, alle bloggvenner!