torsdag 12. oktober 2006

Jepp - da her jeg gjort noe som jeg håper skal bli gøy og spennede etterhvert! Har meldt meg på Shimelle sin workshop You Think You Know Me? Takk for tipset, ania!:o) Andre som jeg kjenner som skal være med, er ania, Kathrine, Geirun, Rita og Smultringunn. Har mottatt en Workbook, med 10 emner og masse spørsmål til å tenke på, før de mer konkrete oppgavene kommer fom. 15. okt. Gleder meg masse!! Blir veldig selvsentrert da, men det får bare våge seg! ;o)
Tror jeg skal lage et enkelt album selv, i et litt avlangt format - mindre enn lettersize liksom... Er littegrann lei av kvadrater akkurat nå...
Jeg blir borte 16.-18., så jeg blir hengende litt etter i starten, men man kan jo jobbe i sitt eget tempo, så det går vel bra!

6 kommentarer:

Rita sa...

Så gøy at du også skal være med på Shimelle workshopen. Tror det blir kjempe gøy. Blir nok ikke helt lett å få presset det inn i timeplanen, men jeg har bestemt meg for at jeg skal ta meg tid til denne. Gleder meg masse til å komme igang. Har kost meg litt med den første workbooken allerede. Virker kjempe spennende. :)

Hilde sa...

Denne har jeg sett på også, men har ikke våget meg til å melde meg på.... skjønner ikke helt hvordan det skal foregå jeg.( litt dum der, og kanskje litt for svak i engelsken, samtidig som jeg har en viss evne til å ikke lese en hel artikkel!!)
Lykke til , Ellen og jeg gleder meg til å både høre om og se hav du lager!!

Kathrine sa...

Jeg er så spent på dette prosjektet altså! Håper det blir bra. Kjempegøy at du skal være med!

Ania sa...

Jaaaa så bra at du også er emd!!! Jippi!! :D denne er jeg spent på hos dere andre - håper dere vil dele en del av prosessen med oss andre :) :)

Anette S sa...

Det høres så gøy ut! Shimelle er så utrolig dyktig (og har de beste muffinsoppskriftene)! Jeg får ikke vært med denne gang, men gleder meg til nye kurs hos henne! Lykke til!

Catrine sa...

Det høres veldig moro ut med den workshopen, men jeg turde ikke helt denne gangen... Gleder meg masse til å se hva du får utav det! :o)