tirsdag 13. mars 2007

Scrappepause...

Har ikke scrappa så mye som et fotohjørne på to og ei halv uke nå! *dån* Det har sine naturlige årsaker da...hmm(se et par-tre poster ned)...men nå tror jeg at jeg må trø igang kreativiteten igjen her;o) Har jo noen DT-greier som må gjøres - og dessuten blir jo ikke bildebunken noe mindre heller...

Det siste jeg scrappa var vel bidragene til M-game kanskje. Slenger med at par av dem her. De jeg var mest fornøyd med selv. Den første LO'en skulle være om hva man ville bli når man ble stor. Jepp - det var nære på at jeg ble flyvertinne da jeg var ferdig cand.philol. - men heldigvis ble jeg redda fra et liv i turbulens langs norskekysten av UB Bergen! Mønsterpapiret jeg har brukt er fra et brevsett av (den svenske?) designeren Lotta Jansdotter. Hun lager kjempefine ting!
På den andre layouten skulle bakgrunnen være bygd opp av kvadrater. Syns denne ble veldig kul faktisk, om jeg får si det selv;o)
Og så slenger jeg med den siste jeg hadde med på SweScrapbook, i min gjestedesignermåned. Det var forresten supergøy å få være med å lage noe der, så tuuusen takk igjen til Kathrine for den utfordringa!:o)

6 kommentarer:

Ania sa...

Hihi, utrolig kule LO'er fra deg til M-februar, og det hjertet på LO'en til SWEbloggen var stilig og matchende :) Så ting & tang går bra for tiden, eller? :) Håper du klarer å kose deg med scrappingen igjen da :)

Kirsten sa...

Åh.. den siste var ekstraordinært flott altså!
Det var en utrolig god ide, må lagres!
Og du, fikk du med deg noe av Oslo i det hele tatt eller? *fnis*
God helg!

*klem*

Anonym sa...

Og du kan få det skriftleg at Universitetsbiblioteket også er veldig glad for at du ikkje blei flyvertinne. Ane

Ellen* sa...

Hehe - takk, Ane!:o)

Sonja sa...

Her var kommet mangen fine loer siden sist eg var innom! Håper du har hatt en fin helg!

banglamarie sa...

Jeg sier bare WOW til dem alle tre!!! De er SÅ KULE på hver sine måter!!! Knallflotte!!!!