tirsdag 7. august 2007

Husløs, men lykkelig!

Vel, jeg har blitt tagga av Kathrine, som sa noen ufortjent pene ord om meg, og som syns jeg skulle bli en flinkere blogger! Og det er jeg jo såre enig i!:o) Men nå er jo dette en scrappeblogg først og fremst, og når man ikke scrapper, så blir det liksom ikke så mye å blogge om heller.... Har fullstendig mista inspirasjonen de siste månedene, noe som antakeligvis skyldes div. opp- og nedturer på det private plan, bl.a. at jeg fortsatt ikke har noe sted å flytte, og nå er det bare 24 dager igjen til jeg må ut!:o( Vel, har vært på en visning idag, og skal legge inn et bud imorgen tidlig. Krysser fingrene!
Ellers (og dette hadde jeg virkelig tenkt å holde utenfor bloggen, men jeg klarer bare ikke!), så er jeg sååå forelska!!! Og lykkelig og glad! Trallala!!:o) Ingen blogpost uten bilde, så her er fra en utrolig fin og romantisk tur til Hovedøya på fredag.
Hvis jeg skal tagge noen, jeg også, så tror jeg det må bli AnetteS, en kjempeflink og spennende scrapper og en utrolig søt person - som jeg møter innimellom på mine turer innom Steffens i Oslo. Anette var intervjuet i siste ViScrapper - veldig artig å lese! Den andre jeg vil tagge er Boop, som også jobber på Steffens. Hun er en sann kunstner med både tegnesaker og saks & papir, men trenger kanskje en liten dytt bak når det gjelder blogginga;o)
PS. Kommer tilbake med scrapping når inspirasjonen er tilbake igjen! Forhåpentligvis snart!:o)

6 kommentarer:

Ania sa...

*fnis* bildet ser herlig og uforskammet sommerlig ut :) Lykke til med budrunden og Kathrines ord er da vel ikke ufortjente :)

Sonja sa...

Åhh så kjekt at du er forelsket. Det er det sjønneste som finnes.. Lykke til med budrunde og håper vi treffes i morgen. Gi en lyd dersom du vil sitte på.

Klem.

Kathrine sa...

Ellen da, ikke ufortjent i det hele tatt! Å som jeg håper du vinner en budrunde så det suser etter!
Og for et søtt bilde ;)

Anonym sa...

Pene bein ;) - og gratulerer så mye med leiligheten! Vel budt!! MÅ jo bare komme på besøk og se det store badet ditt jeg :D *knis*

Klem, E

Anette S sa...

Det ordnet seg jo så fint! Nytt hus til dere! Gratulerer! Jeg skal se å få blogget og få med tagen når jeg kommer hjem fra vår huspassetur som vi er på i helgen! Så koselig at du ville tage meg!

Akk! Hovedøya, der er det koselig der! Spesielt når man går rundt med sommerfugler i magen ;)

Sonja sa...

Tagget deg! (",)