mandag 8. september 2008

Litt interiør og litt scrapping

Jeg har hatt litt interiør-/oppryddings-/organiseringsprosjekt i heimen i sommer. Flytta jo inn 1. oktober ifjor, men kom liksom ikke heelt i mål med innredninga, og nå var jeg bare nødt til å gjøre noe. Blant annet har jeg malt soverommet mitt hvitt (veggene var i fargen Cappucino - beige med rødskjær - o gru!), og fått laga meg noen bokhyller over senga. Har ikke all verdens med plass, så det gjelder å utnytte det man har, og dessuten er det koselig med bøker! Og så trengte jeg noe å henge på veggen, så jeg tok fire 30x30 lerreter og lagde fargeglade dekorasjoner. Brukte akrylmaling og Heavy gel medium for å få struktur, og sånn skumgummidings til påføring. Lånte ungenes hender og føtter så klart. Ikke akkurat kunst, men jeg har da ihvertfall lagd det sjøl;o)Og nå når jeg har fått litt mer orden på huset, så her jeg igjen overskudd til litt papirhobby:o) Har scrappa en hel del siste uka. Endel kommer på Hobbyhimmelens DT-sider nå snart, men det andre kan jeg vise her.
Den første her ble ikke helt som jeg hadde tenkt. Satt med et flott bilde av Leo og skyggen hans på stranda. Og så hadde jeg et ark med vinge-rubons, og plutselig hadde han fått vinger *fnis* Ja, og da ble bare tittelen som den ble... Kunne fylt på med litt følelsesladet teksting her, men det ligger ikke helt for meg, så jeg tror det holder som det er;o)
Her er enda en omtrent uten tekst. Sliter litt på det planet visst. Men det er greit, syns jeg. Så lenge jeg klarer å skrive litt mer av og til.Til slutt en prikke-LO. Jeg innrømmer at jeg har litt prikkedilla, så jeg tror ikke dette blir den siste. Dette er fra Dyreparken i sommer. Jeg syns selvsagt den prikkete høna var kjempefin, og Marek skjønte straks hvorfor:o)
Jeg passer på symaskinen til ei venninne som skal være borte et år, så det blir nok litt søm på LO'ene mine framover, kjenner jeg.

Ønsker alle som er innom ei strålende uke!!

6 kommentarer:

Kirsten sa...

Prikklik *hihi*
Flotte lerreter da, jeg likte veldig godt ideen :D
Gleder meg til å se hva du har scrappet til HH denne mnd :D
Ha en fin uke!
*klem*

Eli sa...

Deilig å pusse opp litt - og i alle fall når man har lyst og overskudd til det. Og så flott det ble da :) Stilig med lerretene! Supert at scrappelysten har kommet snikende tilbake til deg - du kan jo ikke sitte og sveive ut firkanter i timesvis på hvert treff ;) *fnis* Lekre sider!! Vi sees på onsdag :) Klem, E

Ania sa...

Så tøft og fargerrikt - akkurat som deg! :D Må få fingern ut og fikse noen lerreter jeg og kjenner jeg.....*utsetteheletiden* :D

Sonja sa...

Hærlige bilder på veggen!!
Og mangen fine LOer. Dumt du ikke kommer på Onsdag men vi snakkes no etter hvert!!!

Klem

Ann Hedvig sa...

Herlige bilder du har malt Ellen, og digger prikke siden din :o)

Har tagget deg i bloggen min jeg.

Monica sa...

Måtte plutselig innom bloggen din for å lete litt. Lete etter hva? Jo, dyreparken-ting, dvs. bilder og/eller LOer. For vet du hva? Jeg så dere!! Vi var i dyreparken samtidig og jeg så deg og de to skjønne gutta dine haste forbi. Turte ikke si hei da, tenk så pinlig hvis du ikke hadde skjønt hvem jeg var *dåne* Men jeg så deg :)
Ha en fin-fin onsdag! :)