torsdag 3. november 2011

Moooooo!

Det har ikke blitt så mye blogging i det siste. Ikke så mye blogglesing heller igrunnen. Det kommer av at jeg syr og strikker hele tida (ja, i tillegg til jobb og unger og matlaging og oppvask og klesvask og handling og leksehjelp og et visst nivå av sosialt liv da...). Når jeg først har åpna butikk, så har jeg lyst at det skal være litt å velge mellom der. Så da er det jo bare å stå på!:o) Har meldt meg på et lite førjulsmarked neste helg også, så jeg skal lage så mye jeg bare klarer fram til da.

Men idag blir det bloggpost altså!:o)
Har nemlig lyst å tipse om en nettbutikk som heter MOO. De trykker opp visittkort, postkort, minikort, stickers etc. Kvaliteten er kjempebra, nettsida er fin og lett å navigere i, og verktøyet for å lage sine egne designs er enkelt å bruke! En varm anbefaling fra meg altså.
Jeg bestilte først disse klistremerkene i sommer, da jeg hadde klekket ut min helt egne logo:o) Bruker dem til å klistre på pakker jeg sender ol.
Folkene hos MOO har sansen for god design - og humor óg (sender ut MOOsFLASH, MOOsLETTER og sånt).
Her er minikortene jeg bestilte. De er halv visittkortstørrelse, og har samme funksjon sånn omtrent. (At de ser litt uklare ut kommer av bildet jeg har tatt av kortene - kortene selv er skarpe og fine) Jeg sender dem med til alle som kjøper noe av meg f.eks. Her kan man faktisk laste opp 100 forskjellige bilder, og bestille fra 100 kort og oppover, så man kan få én pakke med 100 forskjellige kort om man vil! (100 stk. koster £10,19) Jeg begrensa meg til tre forskjellige designs denne gangen. Baksida er lik på alle.

De har en facebookside også, der man bl.a. blir oppdatert om rabattkampanjer de har.

5 kommentarer:

Monstermønster sa...

Veldig stilige! Har ikke hatt bruk for visittkort ennå, men legger det på minne om det skulle være nyttig endag, for disse var skikkelig fine!

Anonym sa...

Så fin logo du har laga deg!
Og som jeg har sagt før, butikken din er kjempefin :)
Flinka!!!

banglamarie sa...

Genialt!! Takk for supert tips. Skal kikke nørmere på den :)

Unknown sa...

Liker logo'n din veldig godt..., den er veldig proff!
Jeg har også bestilt meg minicard's fra MOO..., gleder meg vilt til de kommer! En god stund siden jeg fikk melding om at de var sendt, så jeg håper de kommer snart!

Anne-Britt sa...

Så flotte kort og klistremerker du har fått laget, og så fint design. Takk for tipset :)