fredag 30. desember 2011

365 : dag 358-364

Årets aller siste fredag er kommet! 365-prosjektet er nesten ferdig. Jeg ser ikke bakover riktig enda - jeg ser fram til det nye året! Men jeg er veldig spent på å se alle bildene fra 2011 samla i ei bok etterhvert.
Denne uka ble ingen høydare sånn bildemessig, men jeg glemte i det minste ikke å ta bilder en eneste dag. Får være fornøyd med det:o)
 Guro og Leo - mens vi venter på julemiddagen.
 Bedre seint enn aldri:o) Byggesett fra Ikea. Funka fint!
 Har litt å gå på sånn matstylistmessig - men godt var det!;o) Panna cotta med appelsinsaus (og noen granateplefrø).
 Neeei - vil ikke ha sløyfe på!
Til jul kom en Xbox og Fifa'12 i hus, og dermed tilbringer Marek gjerne hele dagen sånn som dette, om han får lov. Det får han ikke, men noen timer blir det likevel.
 Årets julegave, ved siden av skapet Marek har laga på sløyden. Min aller første symaskin!!! Hurraaa! Har ikke hatt tid til å teste den enda, men imorgen! Stoffpakke fra Frau Tulpe kom akkurat i rett tid!
Fredag og min fridag i romjula. Så deilig! Rusletur i byen med utekaffe på Det lille kaffekompaniet med godt selskap. Kooos.

7 kommentarer:

Aquarell sa...

Så flink du har vært! Og det har vært kjempemorsomt å følge bildene dine gjennom et helt år. Tror nok det blir en fin bok og et flott minne å ha til senere. :)

Hege F. sa...

Ser ut som om du har hatt ei fin jul:-)

Flott symaskin, men kva sydde du på før???

Ha ei feiande flott feiring i kveld!

Hege F. sa...

PS: Og gratulerer med å vere i hamn med 365-prosjekt! Synest det er tøft at du heldt fram sjølv om det blei eit par-tre svarte dagar! Blir det 366-prosjekt det komande året?

Eli sa...

Yey; et helt år - og jammen ikke mange svarte dager. Imponert!:) Har vært kjekt å følge deg gjennom året ditt, og jeg håper at 2012 blir et vel så strålende år - med eller uten bildeprosjekt. Godt nytt år Ellen <3 Klem

Ulrikke sa...

Gratulerer med et flott utført prosjekt og slitan med ny symaskin!

Jeg spør som Hege F.: Hva sydde du på før? 365-prosjektet kryr jo av vel utførte syarbeider. Det kan da ikke være håndarbeid alt sammen?

Unknown sa...

Hei Ellen... :O)
Gratulerer med symaskin... :O) Gleder meg til å se alt det flotte du skal sy på den... :O)

Takk for den koselige kommentarene på bloggen min i 2011!

Godt Nytt år til deg og dine!

klem

Ania sa...

Panna Cotta!! Men du, hva sydde du pungene dine og sånn med før da? Lånt symaskin? hånd?