onsdag 5. oktober 2011

Work in progress...

Jeg har vist fram ullkuler litt her og der tidligere, men her kommer et innlegg bare om ullkuler!:o)
Jeg har ganske mange nå nemlig! Har hatt en idé om hva jeg skal bruke dem til, og nå har jeg endelig nok til å begynne. Ullfiltkulene er kjøpt hos Søstrene Grene litt og litt i løpet av et par år nå, tenker jeg. Før vi fikk butikken her i Bergen nå i sommer, så har jeg tatt med meg fra Oslo, Stavanger og Købehavn. *samlesamle*
Marek med beholdninga i juli. Jeg satte ungene til å fargesortere dem, for å få et inntrykk av hvor mye det var hver farge. En viss overvekt av rosa/lilla her. Sånn er det når Anna og Clara blander pakkene sine;o)
Jeg kjøpte enda endel mer - ble sååå glad da Søstrene kom til Bergen, og at de hadde disse inne, i knallfarger, og ikke bare de duse. Og så begynte jeg på prosjektet mitt:
Så langt har jeg kommet til nå:
Og hva skal det bli? Dere har kanskje gjettet det?:o) 

Jo - da jeg så disse mattene fra Hay, så ble jeg forelska! Men de er ganske dyre. Så jeg kjøpte ikke, men starta å samle filtkuler isteden, for det må jo gå an å lage et sjøl?!
(bilde tatt på Ting her i Bergen)

Ikke at det blir gratis når jeg lager det sjøl heller, men endel billigere er det iallefall. Og dessuten har jeg jo bare kjøpt noen poser av gangen, og da merker man ikke hvor mye det koster tilsammen!;o)

Jeg kommer tilbake med oppdatering når det er ferdig, så klart!

Til slutt et TUSEN TAKK for alle hyggelige kommentarer på forrige innlegg!! Var ikke meninga å fiske etter go'ord - var bare nysgjerrig - men veldig koselig å høre iallefall!:o)

4 kommentarer:

Eli sa...

Har kikket på de mattene der jeg også; knallfiiine! Og jammen ikke dumt å lage selv. Blir bra det der :) Gleder meg til å se det ferdig. God høstferie - nyt den til fulle :)Klem, E

Monstermønster sa...

Jeg har sett mattene og tenkt tanken, men tenkt at det er det vel ingen som orker? Så dype bukk til deg som gjør det, veldig moro å se!

(og ja, jeg har kjøpt sånne kuler jeg og, bare fordi de er fine, men nok til et teppe er det nok ikke)

Pia sa...

DET blir et knalltøft teppe! Og det lager du sikkert flere av og legger ut på epla;)

banglamarie sa...

Så stilig!!
-og artig å ha hjemmelaget!