torsdag 2. november 2006

Den tida, den tida...

Dette var mitt bidrag til forrige runde av Minnopol på Minneriket. Oppgaven var å lage en layout med utgangspunkt i en sang fra hitlistene det året man ble født. Jeg valgte "Give me just a little more time" (husker ikke artisten akkurat nå). Det er så aaaltfor lite tid her i verden!! Men i tenårene - da hadde jeg masse tid til overs! Hvorfor kunne jeg ikke ha spart den opp da, og så fått bruke den nå??? ;o)

4 kommentarer:

Eli sa...

Ja litt mer tid hadde ikke vært dumt! Kjempestilig LO du lagde om temaet - kjenner jeg blir litt stresset og jeg. Alt man gjerne SKULLE ha gjort og så strekker ikke tiden til... Får prøve å nyte det man har og se om man kan få puttet inn noen ekstra minutter her og der. Igrunnen litt deilig å ha det hektisk også - sånn innimellom i alle fall ;)

Kathrine sa...

Denne loen er kjempekul Ellen! Men mer tid får du ikke altså - du må bare bruke den du har bra, og det du tror jeg i grunn du er ganske flink på.

Annette sa...

Tenk å få noen timer til i døgnet, i alle fall flere timer til scrapping... Det hadde vært noe, det.

Layouten var skikkelig kul! Likte veldig godt overskriften og alle tekststripene!

Hege F. sa...

Aha, så dette hadde du alt blogga om? Ein gong før eg fulgte bloggen din, trur eg :-) Kul post, kul layout, og no forstår eg kvifor du forsto meg så godt her om dagen :-)