søndag 19. november 2006

Juleverksted

Idag har vi hatt juleverksted hjemme hos tante Beate. Det ble laget bivokslys, andre lys ble dekorert, noen lagde såper, andre lagde nøttekranser eller julekort. Det ble dekorert på hvite krus og laget kjøleskapsmagneter og smykker i Fimo-leire. Ganske produktivt i grunnen! ;o) Så nå er noen av julegavene fra ungene i boks, i alle fall! Veldig koselig var det óg. Her er Leo og Marek i full gang med krusene sine. Jeg fikk scrappet litt i formiddag også. Har endelig brukt litt Bohemia! Ikke akkurat først ute med det siste, nei! *fnis* Var litt usikker på om jeg skulle ha med krona på "prinsens" hode, men foreløpig er den nå der. Ser at tekststempelet ble litt skjevt også. Jaja... Bildet er skrevet ut på fotopapir med struktur. Fikk et prøveark på et treff på Hobbykroken, så det måtte jo prøves. Ble fint, syns jeg:o)
Forresten; nye DesignTeam-sider på Hobbyhimmelen! Ta en titt!

6 kommentarer:

Kathrine sa...

ÅÅ sånn juleverksted så kjempekoselig ut! Kjempefin LO Nella! Du skulle absolutt leke mer med bohemia.

Catrine sa...

Så koselig det høres ut med juleverksted!
Og lekkert LO! Jeg synes prinsen skal ha krone!;)

Rita sa...

Så nydelig LO du har laget med Bohemia arkene. Det er ikke så vanskelig å bli "liggende litt etter" når det gjelder bruk av ark synes nå jeg da. Det detter jo inn nye ark mye raskere enn jeg klarer å gjøre meg kjent med eller få handlet inn - langt mindre brukt :)
Ellers må jeg bare få si at den julekalenderen din på HobbyH - sidene var bare så morsom. Tror jeg vil ha en sånn i år :) Kjempe stilig!!

Anonym sa...

Så flott prinseLO da:) Flott blogg du har, her kommer jeg nok til å kikke framover.

Ania sa...

Det ble en spennende struktur på bildet ja! Og juleverksted....sukk..så kos! :D DT sidene på hobbyhimmelen er sjekket ut forlengst, masse bra og flott der!! :D

banglamarie sa...

Så koselig med juleverksted!! Har noen sånne søte kopper jeg også. Perfekte julepresanger :)

-Marie