mandag 16. juli 2007

Feriemodus:o)

Ahh - ja, nå har jeg hatt ferie i ei uke, og begynner å føle meg skikkelig avslappa! Ferien starta med togtur til Røyken og noen dager der, inkludert en blind date (ingen flere detaljer, nei), og bytur med innlagt tyveri av lommebok på Oslo S (jammen er de proffe, de folka der!) I Oslo var jeg også innom hos Malin og Anette på Steffens og fikk handla for gavekortet jeg vant i M-game - det var gøy!!:o)
Nå er vi i Alta og har deilig, avslappende besteforeldreferie. Sover masse, leser og gjør ikke så veldig mye "fornuftig". Har vært og shoppa på den nye nettbutikken Scrap og sånt som nettopp er starta opp av ei trønderjente som bor i Alta. Kjempebra utvalg, og hyggelige priser. Og nå begynner jeg igrunnen å bli litt rastløs her, så jeg har bestemt meg for å kjøpe et billig skjærebrett idag, og rett og slett scrappe litt med det jeg har kjøpt på turen. Siden jeg ikke har noe ny scrapping å vise fram, og ikke har fått lasta inn noen feriebilder enda, så blir det et par LO'er fra Hobbyhimmelen for mai:

3 kommentarer:

Rita sa...

Kjempe fine sider du har laget for HH. Blind date hørtes jo spennende ut, håper du koste deg. Ha en fortsatt fin-fin ferie. :)

Anonym sa...

Og leiligheten?
Fortsatt god sommer fra
Halvor

Sonja sa...

God Sommer Ellen!