tirsdag 3. juli 2007

Scrappebøker og andre bøker...

Før helga dumpa en pakke fra Amazon ned i postkassa mi. Det var disse to scrappebøkene, som jeg har lest om og sett at andre har anbefalt. Fikk plutselig så lyst på litt lesestoff - muligens fordi inspirasjonen helt og fullstendig glimrer med sitt fravær... Og nå har jeg kost meg med dem noen dager - og likte dem kjempegodt, begge to! Fikk definitivt lyst til å sette igang med diverse prosjekter, men det får vente til etter ferien. Fredag tar vi toget til Røyken, og det blir ikke gjort noe scrapping før det! Leselysten er visst skikkelig over meg, for jeg har kjøpt flere pocketbøker også.

Disse to har jeg tenkt å lese i ferien. "Mitt navn er Karmosin" av Orhan Pamuk og "Saman er ein mindre aleine" av Anna Gavalda. Skal være kjempegode.
Dessuten: jeg har lagt inn bud på drømmeleiligheten idag!:o) Litt skummelt og spennende. Tror ikke jeg får den for den prisen, men det er jo lov å håpe! Frist til imorgen klokka tre.

6 kommentarer:

Sonja sa...

Håper det går fint med budrunden! Spennende(",) God tur!

Heidi sa...

Håper du får en flott tur Ellen!!! Kos deg med bøkene, ta masse bilder...og la inspirasjonen strømme over oss andre til høsten!!

Klem Heidi

Malin a.k.a. Boop sa...

Kos deg med tur, og med bøker. Føler behov for å lese litt i sommer jeg også. (Tror jeg har sett den ene scrappeboken før *fnis*) Lykke til med leilighet-budet!!

charles sa...

lykke til med bud - kommer leiligheten til deg idag ?

Karmonsin - flott atmosfære , men prøv også Snø . Den har mer samtids karakter.
Om du har anledning - reis til Kars - reis til fjellene rundt og over til Armenia .
Det anbefaler jeg veldig sterkt

Anette S sa...

Den ene boka der har jeg bladd litt i, og the big picture har jeg siklet litt på. God ferie, familien Ellen! Sees i morgen!

Ania sa...

Koser deg med sola du? Krysser fingrene for at du fikk leiligheten da! Evt for at noe bedre kommer din vei om ikke! :)