torsdag 1. november 2007

Joda - jeg lever!!:o)

Oi - snart tre måneder siden forrige innlegg her! Det ble litt lengre pause enn jeg hadde tenkt, gitt. Men jeg er i live og har det bra altså!! Har flytta inn i leiligheten jeg så stolt viste fram i august. Bodde en måned på gutterommet til nevøen min først da, men 1. oktober overtok jeg leiligheten min. Fortsatt er det endel som ikke har kommet på plass der det skal være, men det blir da bedre og bedre. Og vi er kjempefornøyde med leiligheten, både jeg og guttene!
Her er bilder fra første natta i ny bolig - på flatseng på det nye gutterommet:o)


Ellers er jeg fortsatt forelska. Har fått en kjempegoood kjæreste og er kjempelykkelig for det. Han bor jo ikke i min by da, dessverre, så det blir endel utgifter til Norwegian. Men sånn får det bare være ei stund.

Jeg har ikke scrappa noe de siste månedene - det her liksom vært så mye annet. Men nå kribler det skikkelig i scrappemusklene altså! Holder på å pakke opp scrappesakene mine, og er snart klar for å kaste meg over alt sammen. Har shoppa litt nytt i det siste, og det gjør sitt til at inspirasjonene kommer piplende her!;o) Idag fikk jeg pakke fra Scrappejungelen - nemlig en Bind-it-all!! Fant ut at en sånn MÅ jeg bare ha - og jeg er sikker på at jeg får brukt den masse også! Gleder meg til å prøvekjøre.

Har blitt tagga et par ganger siste uka - kommer tilbake til det i en egen post imorgen tenker jeg. Men nå er jeg igang igjen altså! Yiiihaaa!!!:o) :o) :o)

8 kommentarer:

Kathrine sa...

Så gøy å høre at det blir comeback på scrappefronten! Du lager jo så masse flott! Ellers vet jeg jo hvor oppslukende flytting med mer er, så du har nok prioritert smart.

Linda sa...

Så koselig å høre fra deg igjen, Ellen - det er jammen lenge siden ja!! Noen ganger må man bare prioritere. :-) Flott å høre at du har det bra.

Eli sa...

Wheeee! Endelig var du her igjen :) Godt å være i hus tenker jeg, og himmel - de er jo så herlige de gutta dine!! Håper vi sees på treff på onsdag. KLEM

Ellen* sa...

Åå - så koselig å få hilsener! *klem* Vet jo at det har vært folk inne her hos meg, selv om jeg ikke har vært her sjøl... Men nå skal det bli orden på ting igjen!:o) Og ja, vi sees nok på onsdag, Eli!!

Catrine sa...

Så koselig å "se" deg igjen! Og så bra å høre at du har det så fint!
Tenker det blir godt å komme ordentlig i orden i leilighetene!
Herlige bilder av de flotte guttene dine!
Ha en fin-fin helg! *klem*

Ania sa...

JEJJ!!!! Welcome back til blogverden :D :D

Monica sa...

Så koselig å se liv i bloggen din igjen, og jammen høres det ut som om du har det bra om dagen! Lykke til i nye leiligheten, med kjæresten og ikke minst med scrappingen!!
God helg! :)

Sonja sa...

Åh det var godt å sjå ein oppdatering fra din kant! Et hærlig bilde av marek og Leo!

God helg, så snakkes vi på Onsdag!