fredag 16. november 2007

Vil du ha en julehilsen?

Jeg var en tur innom Linda sin blogg her om dagen og der hadde hun en kjempekoselig utfordring som jeg har lyst å videreføre:o)

De 3 første som poster her får en koselig liten hilsen av meg i posten før jul. Det eneste som kreves er at du har en egen blogg og vil videreføre utfordringen :o)

At det har gått tregt med scrappinga det siste halvåret er vel ganske tydelig, og det har faktisk til dels vært tilfellet med fotograferinga mi også. Har tatt mye mindre bilder enn jeg bruker. Men nå har jeg begynt å dra med meg kameraet rundt omkring igjen. Og husker til og med av og til å ta det opp av veska;o) En dag denne uka hadde jeg henta Leo i barnehagen og vi skulle til byen en tur. Gutten var i perlehumør (er jo igrunnen helt vanlig med den gutten da, men han var enda litt ekstra sprudlende), og det var fint ettermiddagslys. Så jeg tok fram kameraet da han skulle opp og balansere på et rekkverk ved DNS. Og dere skulle sett hvordan han begynte å posere! Smilte sine yndigste smil og snudde seg litt hit og litt dit som en annen fotomodell. Skikkelig morsom liten fotosession var det. Jeg knipsa ivei, så klart, og det ble mange fine bilder (ikke alle helt klare pga. litt dempa lys) - her er et par av dem. Søt, eller hva?:o)

14 kommentarer:

Eli sa...

Er de gutta dine noen gang sinte eller sure? Syns de alltid ser like blide og fornøyde ut jeg :) Herlige er de begge to uansett da ;) :) Noe med det at når man ikke får scrappet så mye så minker det gjerne på fotograferingen og. Godt du er igang med begge deler igjen - gleder meg til å se scrapperier fra deg :)

Klem, E

Moia sa...

Hei du, ja det var fine bilder av gutten din, jeg har heller ikke vært så flink til å ta bilder i det siste, blir mye fotografering i sommerhalvåret, men når høsten kommer stopper det litt opp.Jeg skal gjøre som deg, begynne å ta med kameraet i veska.

Unknown sa...

Utrolig herlige bilder, Nella. Jeg håper du snart får tid til litt scrapping igjen, siden det er en fryd å se dine sider. God førjul :)

Linda sa...

Herlige bilder! :-)

Send meg adressen din så kommer det en hilsen i posten. :-) linda@papirloftet.no

Klem!

Anonym sa...

Tittei. Jeg tar gjerne imot en julehilsen, men har ikke egen blogg. Hva skal jeg gjøre? Hilsen fortvilet fakultetsbibliotekar i juss som foretrekker å være anonym

Ellen* sa...

Kjære anonym! Du burde vurdere å starte din egen blogg, du som har så mye på hjertet alltid:o) Jeg lover å komme på besøk. Ellers så gjelder som alltid: har du vært riktig snill iår, så kommer det nok en julehilsen til deg óg...

Anonym sa...

Jeg prøøøver i hvert fall å være snill. I min anonymitet og bloggløshet.

Kirsten sa...

Så fine blder, og så godt med en påminnelse *kremt*
Kameraet har nok samlet støv en stund nå ja.. på tide å lufte det litt hyppigere igjen!

Godt du er i gang med scrapping igjen, forresten, gleder emg til å se hva du tryller frem!

*stor klem*

Sonja sa...

Kjempefine bilder du har fått av Leo ! Og artig å finne bloggen din oppdatert! Ha en fortsatt god helg!!

Unknown sa...

Da er jeg på vei til å videreføre julehilsen-runden :D
Ha en fin mandag.

Sonja sa...

Ønsk deg denne til jul så kan du ta mangen bilder av deg og guttene(")

http://cgi.ebay.com/Phottix-Wireless-Remote-Set-C1-for-Canon-350D-400D-XTi_W0QQitemZ200177300625QQihZ010QQcategoryZ64345QQtcZphotoQQcmdZViewItem

Håper å se deg i morgen!

Monica sa...

Herlige bilder av den blide gutten din. Håper både fotograferingen og scrappingen kommer igang igjen for alvor hos deg :)
Ha en fin tirsdag :)

Anonym sa...

Kjære Ellen
Takk for svært hyggelig julehilsen. Nå er jeg spent på hva som er inni posen...
Klem fra Halvor

Sonja sa...

Heisann! Stikker bare innom for å ønske deg og dine et godt nytt år!! Klem (",)