onsdag 2. januar 2008

Godt nyttår!!!

Da var 2008 igang gitt - og hurra for det! Elsker nye år og blanke ark og fargestifter til og sånt...:o) Det ble en lang bloggepause på meg på slutten av året. Har vært litt treg med å få bilder over på samme maskin som har nettilgang, og uten bilder ingen blogging. Og ikke har jeg scrappet heller. Så ble det bare sånn... Men med et nytt år har jeg planer om (blant annet) å blogge mye mer.
Har hatt ei fin jul her i Bergen, og ei super nyttårshelg med guttene mine og Håvard på besøk fra Oslo. Idag begynte hverdagen igjen - det var litt hardt å komme seg opp, men imorgen er vi nok på rett kjøl igjen:o)
Jeg har faktisk scrappa en LO i år *dån* - men den skal sendes inn til et blad, så jeg kan ikke vise fram. Men jeg har STORE planer om scrapping de nærmeste dagene. Er såååå ferdig med scrappetørke nå!! *blæh* Dessuten - for dem som husker ca et år tilbake, og fjorårets nyttårsønske-LO - nå har jeg noe å lage romatiske, klissete, søte kjæreste-LO´er om! Og det har jeg veldig trang til å gjøre også. Så jeg advarer på forhånd; kliss kommer!;o)
Etter så lang pause, må jeg jo nesten spandere noen bilder. Her er guttene før og etter juleklippen, og så er det noen Basic Grey-poser jeg lagde rett før jul til noen kolleger som fortjente en hilsen, og en sånn take-away-boks som jeg dekorerte og brukte til å pakke inne en gave i.
Ønsker alle et strålende flott 2008!!
Edit: Hmm - det skjedde noe med det siste bildet, så det ble visst ikke noe før-bilde av guttene i denne omgang...

6 kommentarer:

Eli sa...

Der var du jo! Godt nytt år :) Koselig å kikke innom bloggen din og se at det var noe nytt. Jeg ble nesten litt paff *knis* Herlig bilde det av gutta dine - de henger jo så fint og gliser til oss på kjøkkenet og man kan jo ikke annet enn å bli i godt humør da :) ;) Gleder meg til å se kliss og det som du skal levere til et blad! Snakkes til uka håper jeg. KLEM, E

Kirsten sa...

Oj, det er liv i deg igjen!
Ja, jeg visste jo det, men på bloggefronten og scrappesiden liksom... *hihi*
Gleder meg også til kliss og sånt, det er jammen bra det er skikkelige saker for tiden :D
Skynd deg å scrappe mer da, det er alt for lenge siden det ramlet ned noen LOer fra din kant til inspirasjon for oss andre.
Ønsker deg et fabelaktig nytt år, håper vi sees!

*klem*

Sonja sa...

Flotte gutter og gaveposer!!

Godt nytt år til deg og dine! Gleder meg til "klisse" LO'ene dine (",) Klem

Ania sa...

Yay Ellen!! Velkommen tilbake som scrapper da *fnis* Godt nytt år!! :D Og jaaaaaa kliss-LO!!!!!

Linda sa...

Koselig å se liv i bloggen igjen. :-) Og kjempegøy at du scrapper - gleder meg til klissete LOer. *s*

Håper julehilsenen fra meg kom trygt frem.

Klem

Hege sa...

Hei!
Godt nytt år, Ellen!
Du, jg gleder meg virkelig til å sehva du scrapper! Det er jo så lenge siden nå....
Jeg har sånn smått kommet i gang med litt scrapping her også. Innmari godt å komme i gang igjen ja.

Klem*