mandag 14. januar 2008

Scrappedugnad-bidrag

Før jul ble Norges første utfordringsblogg starta av de kule jentene ania, majamor, Xstine og Smultringunn. Scrappedugnad er det velklingende navnet. Den pågående utfordringen heter "Bruk ting du finner" - og her er mitt bidrag. "Tingene" mine er billetten og en brosjyre fra en knallmorsom musikal Guro og jeg var på i London. Klipte også ut et par snakkebobler fra en annen brosjyre. Har ellers utfoldet meg med Stickles gullglitterlim, bare fordi det passa med showstemninga liksom:o)
Ellers så har Minnopol starta på Minneriket! Lagene ble kunngjort og første oppgave delt ut igår. Jeg er på lag med livert, Aquarell og Gitte, og første oppgave har tittelen "10 ting jeg ikke liker". Artig oppgave, men utfordrende. Hadde vært mer lystbetont å scrappe "10 ting jeg liker" liksom... Men det blir morsomt uansett. Det er over 50 jenter som deltar faktisk! Sånn ser spillebrettet ut:
Oooog: jeg har faktisk scrappa hele tre (!) av oppgavene i forrige post allerede! Men alle tre har jeg fluet og sendt inn til Hobbyhimmelen. (å flue: scrappesjargong for å slå to fluer i en smekk, dvs. å slå sammen to eller flere utfordringer/konkurranser til én layout) De er ikke lagt ut på HH enda, skal legge inn lenke når de er klare, så du, Anette S, får sjekka at jeg har gjort det!;o)

6 kommentarer:

Sonja sa...

Mangen fine LOer du lager om dagen! Kjekt å sjå deg scrappe. Eg holder med deg i at en må shoppe mindre (",) Håper du får ei fin veke!

Eli sa...

Flott layout til dugnaden! Gleder meg til å se hva dere alle får til i Minnopolen. Kjenner det er godt å bare skulle se på denne gangen også ;) Har begynt på oppgavene dine jeg også *knis* Lagde en LO i går med 3 ulike qk-alfa. Nesten litt stolt av meg selv *lol* Men du; vi forlanger mer kliss!!!! :)
Klem, E

Anette S sa...

*fnis* Ja, du får ikke lure deg unna, kan du tro! Jeg er enig med Eli! Show us some Luuuuv! :) Veldig kul LO! Og hurra for Minnopol!

Ania sa...

Så stilig lo :D Mobber eli deg??? *gasp* *fnis*

Hege sa...

Du, jeg simpelthen DIGGER klisse-Lo`ene dine!! Tenk å kunne dokumntere den gryende forelskelsen så godt da *sukk*
Gleder meg til å se flere sånne fra deg jeg.
Lykke tl i Minnopol!

Hege sa...

Flotte "klisseLOer" - rett og slett herlig. Synes det er kjempefint at du dokumenterer dette. Likte også godt den LOen med "bruk ting du finner".

Ha en flott dag!

Klem