torsdag 31. januar 2008

Scrappedugnad og annet...

Jeg glemte å sende utfordringa videre i forrige post, men jeg tror jeg ville ha problemer med å finne sju personer som ikke har hatt den allerede, så jeg velger å ikke bruke tid på å prøve... Forøvrig er det morsomt å lese små sannheter om folk rundt omkring i bloggene.:o)
Siden sist har jeg vært i Oslo en tur. Skulle på en workshop med jobben på onsdag, så jeg reiste tirsdag for å besøke kjæresten óg. Kooos. Og mens jeg satt på workshopen igår, svinsa jeg innom Minneriket, og leste at Gyda og Kathrine skulle på Bikuben. Da fikk jeg jo fryktelig lyst å hive meg med - og som tenkt, så gjort - jeg fant toget til Strømmen og tok en spontanutflukt!:o) Har aldri vært på Bikuben før, og det må jeg bare si - det er et farlig sted å være hvis man helst ikke skal bruke penger! Farlig, men herlig!!:o) Og så traff jeg jo verdens søteste skrappedamer, Kirsten og Kathrine, og den enda søtere lille Leo på 3 mnd. Det ble litt kort og hektisk, siden jeg ikke hadde lyst å "forsømme" kjæresten så lenge, men utroolig koselig!
Før jeg dro til Oslo, scrappa jeg et par sider. Dette er bidraget til Scrappedugnad-utfordringen til Amber Skolnick. Maling og stjerner var kriteriene. Har lage ei side om hvor fornøyd jeg er med livet:o)
Og så er det en LO der jeg har brukt noen gamle SEI-ark (jfr. oppgave 2 i januarutfordringa mi). Har også brukt QK-bokstaver (oppg. 4)(og faktisk også gamle bilder!), så jeg sier at jeg har fullført alle oppgavene, jeg. LO'en ser litt rar ut på en måte. Litt sånn nybegynner-scrappestil eller noe sånt, men jeg digger fargene og ville bare ta vare på disse fotografbildene, så jeg er fornøyd, jeg:o)
Og så ei side med et bilde jeg har skrevet ut for lenge siden (prøver å få brukt sånne bilder jeg har liggende). Har scrappet det før til Leo sitt album, men det er et fint minne for mammaen også.
Har også lage ferdig 19 oppskriftssider med gulasjsuppe, og sendt inn til suppeswapen på Minneriket. Så nå er det bare å vente på å få 19 forskjellige suppesider i retur. Gleder meg til å lage supper!:o)

3 kommentarer:

Sonja sa...

Du er kreativ om dagen ser eg!! FIne Lo'er. Du var savnet i går, men vi koste oss alikevel (",).
Tenker bikuben var kjekt, har bare vert der en gang selv, men skal der igjen når muligheten byr seg. God helg!

Christine sa...

den lo'en til scrappedugnad var jo bare rååålekker :D for noen flotte friske farger :D

Kathrine sa...

Det var så koselig å treffe deg igjen selv om det ble kort!
Superkul dugnadsLO!