torsdag 7. februar 2008

Scrappestil og sånt...

Etter å ha sett litt på det jeg har lagt ut av scrapping i det siste, har jeg tenkt litt på scrappestil. Og mangel på sådan.;o) Syns det jeg lager spriker i alle retninger nemlig! Nå er dette noe jeg har tenkt på før også, altså, så det er et tema jeg vender tilbake til med ujevne mellomrom... Saken er vel den at når jeg ser i albumene mine, så syns jeg det ser så "rotete" ut når sidene er så forskjellige, reint stilmessig sett. Forestiller meg at endel andre scrappere jeg vet om, som har en mer gjennomført stil, har album som er mer harmoniske, på en måte. Og det skulle jeg egentlig ønske at mine album var også...

Meeen så er det det da, at jeg elsker å prøve ut alt mulig, og scrappe akkurat sånn som det faller meg inn i øyeblikket (eller for den saks skyld delta i konkurranser og utfordringer som fører meg inn på ukjente stier). Selv om jeg kanskje har en forkjærlighet for "clean& simple" - så klarer jeg ikke å alltid holde meg der. Så konklusjonen er vel egentlig at for meg er det selve scrappinga som er viktigst - det å holde på - skape - kreere - whatever - og så er resultatet som kommer i album bare et superkjekt "biprodukt":o) Høres kanskje litt rart ut, ihvertfall tror jeg at utgangspunktet mitt da jeg starta å scrappe var litt det motsatte, men sånn er det bare. Håper jo dessuten at når det går noen år, så vil jeg synes det er stas å ta fram albumene og bla i dem - og ikke minst at ungene syns det er kjekt med de albumene som de får med seg når de skal ut i verden.

Her er et par LO'er også. Den første ble bare sånn. Hadde printa ut tre små bilder, og så kom jeg over dette dinosaurstempelet jeg ikke har brukt, og så var liksom oppsettet gitt...(Dinoen er stempla på et anna ark og klippet ut og limt på. Og nei - jeg har IKKE kommet langt når det gjelder fargelegging av stempeltrykk! *blush*) Den andre er Minnopol-bidrag nr. 3. Det skulle handle om en farge og inneholde en bue.

Scrapping ellers: Måtte kjøpe meg Ett trykk i går, jeg. For første gang. Hvorfor det da, tro? Jo, jeg har en LO med der!!:o) Ble utfordra av Eli til å scrappe ei skisse, så da gjorde jeg det da. Morsomt å se egne ting i blad! Forøvrig her dette bladet såå hovedvekt på stempling og kortlaging - det er igrunnen derfor jeg ikke har kjøpt det, men det var jo litt artig å blir litt oppdatert på det også da! Masse flott var det å se, faktisk!:o)
Og så venter jeg på pakke fra
Hobbyhimmelen *juhuu* - og der skal det skje saker og ting framover! Blir gøy!

Livet ellers: Var i Oslo i helga, men hadde følelsen av at jeg satt mer på flyplass enn var på besøk. Endte med å ta nattoget på fredag, og mista et halvt døgn der. Tilbragte noen timer på Gardermoen på vei tilbake óg... Sukk - ikke morsomt! Men ellers var turen koselig altså:o) Vi var bl.a. på kino og så
Juno. Utrolig bra film! Anbefales.
Ellers går hverdagene sin vante gang. Alle er friske og raske (ok, litt snørrete da;o)) - og skal ikke klage på noen verdens ting!

2 kommentarer:

Sonja sa...

Heisann! Jeg måtte også kjøpe et trykk i dag. Kjempeartig (",) Jeg har ikke hatt noe på trykk i blad før så det var jo stas.

Scrappestil, hva er vel det. Kos deg du med scrappinga. God helg!

Ania sa...

Juno er bare såååååå skjønn og kul! :D :D Og ja - jeg har mer eller mindre kommet fremt il det samme som deg mht scrappingen... jeg kan juge til jeg blir blå i ansiktet og påstå at det jeg gjør er for "ettertiden" og "bevaring av minner" og blabla...men først og fremst...så er dette en utrolig egoistisk hobby der jeg gjør det for meg selv...fordi jeg elsker selve prosessen ... bivirkningene som de overnevnte "politisk korrekte grunnene" er jo bare kjekt :P DinoLO'en var jo bare så kul forresten :D :D