tirsdag 26. februar 2008

Scrappedugnad igjen...

Huff, det blir litt for sjeldne innlegg her for tida. Sliter med at PC'en med alle bilder og sånn ikke har nettilgang, så jeg må ta med meg til laptop'en som er på nett. Og nå virker ikke minnepenna mi i usb-portene lenger, så jeg må brenne cd hver gang. Litt kjipt for å si det mildt! Nei, jeg må få meg trådløst nett her nå altså! Sånn, det var dagens sukk.
Her er mitt bidrag til Martha Bonneau sin utfordring på Scrappedugnad. Oppgaven lød: Use multiple fonts in a title and cut up your patterned paper!
Hehe - jeg ser nå at det kanskje kan tolkes litt ymse at jeg har scrappa to av "jurymedlemmene" på Scrappedugnad, men det var ikke med hensikt altså!*fnis* Syns iallefall dere er søte som frosker også, Eli og Ania!:o) Jeg har brukt Rouge de Garance-ark til bakgrunn og blomster, og frosker og fluer er fra Basic Grey. Bokstavene er div. Thickers fra American Crafts.
Ellers er livet bra (nå som årets forkjølelse er overstått). Forrige helg tok jeg med kjæreste og unger på hyttetur. Vi fikk litt snø og frisk fjelluft, og det var deilig. Slenger med et par bilder. Da vi kom opp på fredagen var det nydelig sol nemlig. Det varte ikke.

5 kommentarer:

Ania sa...

Hahahhaahaha....smisker du med juryen eller??? *fnis* Kjempekul da :)

Eli sa...

Hihi - gjett om jeg tenkte det samme som Ania nå da :P LO`n er kjempekul - absolutt :) Må få til flere slike felles fotoshoots utover våren og sommeren! Var så kjekt sist :) Klem, E

Catrine sa...

Kjempekul LO! Og søte frosker! ;D
Og så herlig med hyttetur - godt dere fikk litt finvær og sol iallefall!
Ha en fortsatt fin uke! :D

Sonja sa...

Kjempe kul LO!! Og fint bilde av Leo på hytteturen.
Ha en fin helg!

Aquarell sa...

Så herlig LO!
Og kjempeflotte bilder!:D