søndag 2. mars 2008

Søndag...

Jeg glemte jo i forrige innlegg å si at DT-sidene hos Hobbyhimmelen var ute. Her kan du se dem. Vi har også laget en skissekonkurranse. Der er det frist 5. mars - så sleng dere med på den! Man kan scrappe kort eller LO, og det kåres en vinner i hver kategori.
Denne helga har jeg hatt kjærestebesøk fra hovedstaden, og dermed har jeg kost meg veldig!:o) Men nå har han reist igjen, og det føles litt tomt her, gitt. Har hatt middagsgjester idag, og var ti stykker til bords til indrefilet, Hasselback-poteter, kantareller, deilig saus mm. Min kjære er en dyktig kokk, så jeg kan konsentrere meg om desserten og borddekkinga - passer meg sååå utrolig bra!:o) Som en ekstra bonus har jeg fått rydda av scrappebordet - det er nemlig spisebord også!:o) Det er ikke ofte man kan se stort av selve bordet igrunnen, så det er litt deilig nå. Men jeg begynner nok å dekke det til igjen allerede imorgen, tenker jeg.
Ikke så mye scrapping jeg kan vise fram egentlig, det meste jeg lager er DT-greier eller bidrag til blad eller konkurranser. Men her er en som jeg har laget bare sånn, liksom. Har brukt et 'gammelt' papirbilde av Marek.
Ønsker alle som er innom her ei strålende uke!!

3 kommentarer:

Hilde sa...

Herlig herlig !!!!
Denne LO'n var flott Ellen!!

Digger alt ved den!! fargene, tekstingen og pynten!!

Sonja sa...

Kjempefin Lo! Høres greit ut med kjæreste som lager mat, hi hi.

Ha en fin uke!

Aquarell sa...

Så herlig LO!
Alltid stas med kjærestebesøk.;)
HA en fin dag.:D