onsdag 9. januar 2008

Kliss - del 4 + nyttårsprosjekt

Siste løøøøv-LO i denne omgang. (Best å gi seg før dere spyr *hihi*) Denne er inspirert av en Eli-LO (Eli har DESSVERRE ikke blogg, ellers skulle jeg lenka til henne). Kanskje dere ser det?:o) Anyway, dette er også et sånt litt tilfeldig og "mislykka" bilde, som av og til ender opp med å bli favoritter likevel. Og fargene er uvanlige for meg, men jeg syns disse SEI-arkene er nydelige. Herlig retro, og behagelige farger. Den gule krusedullen er fra et sånt filtbånd jeg fikk i jule-RAK'en fra Eli.
Ellers: Nyttårsforsetter og sånt har jeg visst ikke i år. Fjorårets ønske var å få en kjærest. Det gikk jo faktisk i oppfyllelse! Ønskene for dette året går i retning av at alle jeg er glad i skal holde seg friske og lykkelige:o) (Pluss at jeg ønsker meg at Eli skal begynne å blogge, men hun er visst litt sta...;o))

Har ett forsett, og det går på scrappeshopping! Skal shoppe minst mulig, rett og slett. Både fordi jeg føler at jeg drukner litt i ting, så jeg mister helt oversikten, og fordi jeg trenger pengene til andre ting (stadige reiser til Oslo, og gjerne Roma, Paris, Barcelona osv...)

Men altså; jeg er overlykkelig over å føle meg som en scrapper igjen, og er optimistisk og tror at jeg skal få laget masse framover. Jeg har bl.a. meldt meg på Minnopol på Minneriket, og det tror jeg blir gøy. (For de uinnvidde: Det er en lagkonkurranse med scrappe-oppgaver, der vi flytter rundt på et slags Monopolbrett. Første lag i mål vinner.)
Men jeg har også funnet ut at jeg skal gi meg selv noen konkrete utfordringer å jobbe med. Setter opp
fem oppgaver her, og så skal jeg ta dem én etter én:
1. Bruk maling! (har endel - bruker det aldri!)
2. Bruk mønsterark som er minst ett år gamle! (vel...det hoper seg opp...)
3. Tekst på mer enn 5 setninger! (sliter med å får skrevet noe særlig på LO'ene mine)
4. Bruk QK-bokstaver! (Har gått heeelt i glemmeboka. Bruker nesten bare thickers...)
5. Bruk pre-digitale bilder! (f.eks. av Marek før han var tre og et halvt)

Har tenkt å gi meg selv lov til å scrappe dem i en annen rekkefølge, men alle skal være scrappet innen januar. Legger dem ut her fortløpende!:o)

3 kommentarer:

Eli sa...

Sånn en herlig LO :) Du må fortsette å lage klisse-LO`r altså!! Digger fargene på denne. Kanskje uvant for deg men bruke de kan du nå absolutt! Sees i kveld da tomat`n *knis*

Klem, E

Cecilie sa...

Oh my, Ellen! Jeg DIGGER klisseLOene dine, og jeg er så glad på dine vegne over at fjorårets ønske gikk i oppfyllelse! Dere ser så lykkelige ut at man (nesten) kan bli litt misunnelig, selv om man er aldri så lykkelig gift *ler*.

Kos dere stort, og nyt de deilige følelsene *s*. Det er kjempegøy å se det du lager, og jeg gleder meg til å se punktlisten din scrappet! (Det var forresten en veldig god idè!)

Klem

Anette S sa...

Jeg skal komme innom og passe på at du gjør utfordringene dine, jeg :) Og jeg gleder meg sånn til Minnopol! Det blir gøy! Ønsker deg og gutta dine en god helg! Klem fra meg!