søndag 6. januar 2008

Kliss - del 1

Jepp, her kommer første kjæreste-LO´en! Og det blir ikke den siste *hihi*
Har hatt en aldeles herlig søndag idag. Ungenes bábusjka kom og hentet dem klokka elleve, og de kom ikke hjem igjen før klokka seks! En heeel dag bare for meg selv! O lykke! :o) 
Har scrappa mest, med litt innlagt bollebaking og lesing. Det er helt fantastisk deilig å scrappe igjen, og føle at det "flyter" liksom. Har jo bare hatt spede forsøk i løpet av de siste 7-8 månedene. Og så er det betryggende at jeg føler meg komfortabel med min egen scrappestil, tross alt. Alle disse månedene jeg ikke har laga noe selv, så har jeg jo likevel fulgt noenlunde med på hva andre har gjort. Og jeg syns det lages så mye flott, og alle er så fantastisk flinke, og det dukker opp nye kule produkter og teknikker og stiler, og jeg følte meg helt akterutseilt ei stund. Har hatt tanker om at jeg også må skifte stil, og begynne å scrappe som "alle de flinke" (som jo i virkeligheten har mange forskjellige stiler;o)), for liksom å "henge med". Det er kanskje litt av grunnen til at det har tatt så lang tid å komme igang igjen - litt redsel for å ikke få det til liksom. Men nå var bare trangen til å scrappe så stor at det føltes som en lettelse å bare begynne. Og jeg ser at det jeg lager fortsatt er helt "meg" - og ikke så sprekt og fancy og nyskapende - men at jeg liker det sånn, og da er det helt i orden! Har da brukt noen nye produkter, så jeg er ganske fornøyd jeg. Holder faktisk på med LO nummer 5 idag!:o) Den ene fikk jeg levert til romjulskonkurransen på Minneriket - artig å være med på noe der igjen også.

8 kommentarer:

Eli sa...

Åh så herlig klisseLO! Du er en reser på å lage sånne lekre sider. Sant det er deilig å kjenne på at det flyter og at man koser seg?! Sånn hadde jeg det i går og det var deilig etter laang tid uten den følelsen. Må si at jeg virkelig digger den LO`n altså - og han ser jo så snill ut! Så inderlig godt at nyttårsønsket ditt gikk i oppfyllelse :) (det andre må jeg nok skuffe deg på - blir ikke noe blogg fra denne kanten nei....)

Sees på onsdag :)

klem, E

Kathrine sa...

Denne er bare herlig Ellen!
Såå gøy å se noe fra deg igjen - gleder meg til masse mer!

Kirsten sa...

ÅÅÅÅ!!! Så gøy å se noe fra deg, og for en flott LO å starte bloggåret med!
Endelig er du i gang, og jeg syns du lager fantastiske ting, gleder meg til mer inspirasjon fra deg!

*klem*

Hege sa...

Herlig Lo. akkurat passe klissete. Den sier liksom sitt den der, dere ser så forelsket ut!
Gleder meg til flere klisse-lo`er fra deg jeg!

Klem

S_U_F_69 sa...

SÅ gøy at du scrapper igjen!
Jeg liker kjempegodt stilen din, den er full av særpreg, så den må du ikke endre på ;-)

Ania sa...

Aww og wohoo! :D Så herlig at du er skikkelig i gang igjen :D

Sonja sa...

Flott LO!! Kjempe kjekt at du er i gang med scrappingen i gjen!! Håper vi snakkes Onsdag (",)

Anette S sa...

Åh for et herlig kliss du har lagt ut! :) Veldig kul LO! Jeg blir så glad når jeg ser deg så glad! For det fortjener du virkelig å være! Jeg er sååå glad for at du er tilbake i full scrappende modus!