torsdag 29. mai 2008

Oslo - her kommer jeg!!:o)

Dette blir bare en liten post for å vise at jeg lever. Fremdeles så tungvint med bilder og blogging og to forskjellige pc'er, så jeg gidder rett og slett ikke å styre med det så ofte. Derfor så lange pauser altså. Har forsåvidt ikke scrappa stort heller - fikk visst en overdose den 1.mai-helga *fnis*
Men én LO har jeg laga - til 2. runde i 5-KAMP på Minneriket. Den skulle være freestyle a la Xstine - og det er jo kjempegøy. Fikk det litt travelt, så det gikk litt galt med tekstinga, men jeg fikk retta det på et vis.Legger ved noen bilder fra 17.mai også, siden det ikke ble noen blogging i anledning dagen. Vi var jo heldige og hadde knallvær, så det var ikke noe problem å få fine bilder da:o)
Og SÅ det viktigste - jeg reiser til Oslo i kveld! Tar med meg prinsene og barnevakten Guro, så tar vi en kombinert miniferie/scrappe-/familie-/kjærestehelg. Gleeeder meg!!! Jeg skal på konferanse mandag til onsdag, så da sender jeg ungene hjem igjen med tog, sammen med Guro så klart.
Og imorgen kveld skal jeg på kurs med XstinePapertrends - og jeg gleder meg sånn!! Xstine er så flink og har en sånn herlig fargerik stil som bare er til å bli glad av! Og jeg har aldri vært på scrappekurs før, så jeg er kjempespent! Og så treffer jeg helt sikkert noen kjente fra Minneriket også, og ihvertfall AnetteS som bor på Løkka og som jeg skal slå følge med opp til Alnabru:o):o)

Ønsker alle som måtte plumpe innom her ei riktig fin og solrik helg!!:o)

10 kommentarer:

Christine sa...

Ah, takk for fine ord :D Jeg gleder meg også kjempemasse til Oslo-helg og kurs :D

Og for noen fine bilder av prinsene dine :D

Grylla sa...

Det er liv i deg fortsatt ja, det var godt å se. Ble litt bekymret for at du skulle flytte til Oslo når jeg så den overskriften ;)

Anonym sa...

jassaa. adressen er oppgitt og ingen er hjemme flere dager fremover. perfekt! ))

Anonym sa...

Эллен!!!!
Я все еще в восторге от твоего творчества!!!
Красота!!!

Света

Ellen* sa...

Spasibo, Sveta!!:o)

(og Lykke til! til røveren!)

Eli sa...

Kos deg masse Ellen :) - og så sees vi på onsdag! Klem, E

Camilla:-) . Camilla Raade Paulsen sa...

Ser du også skal på kurs - blir skikkert gøy - gleder meg til å møte dere alle sammen!!

Jeg må bare få sagt at jeg synes at du lager så utrolig mye flott! Jeg liker dine fargeklatter- layoutene dine er herlige så se på.

Camilla :-)

Aquarell sa...

Så flott LO, og nydelige bilder.
Håper du har en flott tur til Oslo.:D

Anette S sa...

Takk for selskapet på fredag! Det var superkoselig! God tur hjem og kos deg på treff i kveld!

Ania sa...

Herlige 17.mai bilder1! :D