mandag 20. oktober 2008

Scrappo, ergo sum.

Fin omskriving av Descartes, eller hva?:o) "Jeg scrapper, altså er jeg" - skal det altså bety (og da går jeg ut fra at 'å scrappe' er et verb av første eller andre konjugasjon på latin - altså 'scrappare' eller 'scrappere'. Og nei - jeg tror ikke det virkelig fantes et sånt verb på latin;o) )
Men altså, poenget er at jeg scrapper mye og koser meg med det! Får ikke gjort så mye anna, men det gjør ikke så mye - har nok av bilder, ark og bokstaver å ta av!
Siden sist har det vært en runde til av LSS på Minneriket , og jeg klarte å komme videre derfra. Da var oppgaven å bli inspirert av "Ylvis møter veggen" - eller rettere sagt konseptet der, med det hullet i veggen, evt. en silhuett. Dette var mitt bidrag:
Oppgaven i runde 3 er å inspireres av høstens farger, og å bruke ting man finner i skuffer og skap til å fargelegge minst tre elementer på LO'en. Utfordrende ja, men utrolig artig! Jeg er ferdig med bidraget til denne runden, men kan jo ikke vise det enda, fristen er ikke før på søndag. Men jeg er fornøyd selv, så da er det greit nok om jeg ikke skulle komme videre:o)

Ellers leverer jeg fremdeles til Miss Skisse hver uke, denne uka var skissa laga av Mo9ca, og her er mitt bidrag (legger ved skissa også, for ikke-scrappere er det kanskje interessant å se hva utgangspunktet er):Igår ble neste skisse lagt ut, denne gangen av Silje, og jeg var så inspirert av noen papirer jeg hadde funnet igjen, så jeg scrappa den med én gang!
Ellers i helga har jeg pusla med "Ei uke av mitt liv"-albumet. Det blir veldig enkelt og stæsj-fritt, men det blir ihvertfall ferdig. Teksting gjenstår - kanskje jeg får gjort det idag.
Noen andre LO'er jeg har laga i det siste:Ellers har jeg hatt flaks på et par RAK-trekninger på blogger i det siste. Og det er litt morsomt, for jeg er ikke den som er mest oppdatert og deltar på all verdens trekninger overalt. Men jeg vant noen kule dongeri-blomster i La Tunanta/Tone sin blogg, og så vant jeg noen knallkule matrioshka-ark fra en brasiliansk blogger bosatt i Sverige: Starlight Den bloggen fant jeg via Badanka sin blogg, som jeg leser jevnlig. Så nå venter jeg på ark i posten hvilken dag som helst!:o)
Håper alle har ei fin høstuke - her i Bergen er det skikkelig høstvær, av best-å-være-inne-sorten!

2 kommentarer:

Kirsten sa...

Så bra at du er produktiv!
Jeg er IKKE det, men jeg satser på at det endrer seg helt plutselig *hihi*
Ha en flott uke!

Ania sa...

Så mange herlige layouter her!!! Deler du hverdagsalbumet, jeg kom aldri så langt til å fortsette noe særlig med bildetakingen, duh...:'(