søndag 15. februar 2009

Hjelp - midt i februar allerede!

Og jeg som var så flink å blogge i januar!! Eller flink og flink...ivrig iallefall!;o) Snakk om full stopp! Men det er ikke for seint å gjøre noe med det.
Det har vært vinter her i Bergen de siste par ukene. Skikkelig vinter med (ganske) masse snø og (ganske) stabile temperaturer. Jeg har kost meg skikkelig - syns det er helt fantastisk når det faktisk er snøføre på fortauene, ikke is eller slaps eller saltgrøt, og det har det faktisk vært endel av. Og enkelte dager har det vært strålende sol i tillegg - skikkelig kremvær. Må si jeg blir litt forskrekka når opptil flere jeg møter på min vei på sånne dager får seg til å klage på enten dårlig føre eller at det er for kaldt (noen få minusgrader!) - men jeg bare smiler videre og lar dem streve med sitt;o) Har ikke fotografert så mye men har fått dokumentert litt iallefall. Her er ungene på vei til skolen under snøtunge trær:

...og Leo på vei hjem igjen.

Stemningsrapport fra utafor jobben min.

...og samme plass i mai:o)

Jeg har ikke scrappa siden i januar. Har bare laga noen kort, siden jeg skulle ha kortalgingsgruppe på aktivitetsdagene på skolen. Men jeg kan vise et par av bidragene mine til M-game på Minneriket. Jeg endte opp med å få mest poeng sammenlagt, og ble dermed januarvinneren. Det blir ny vinner hver måned, og så en finaleomgang i desember. Spennende:o)
Denne oppgaven var en skisse.

Dette var en inspirasjonsoppgave (fyrverkeribilde).

Her skulle det være søm. Har sydd rundt og linjene til å skrive på.

Og dette var gjenbruksoppgaven, og vi skulle bruke tekstil.

Det får være nok for idag. Kjæresten er på besøk og skal dra ganske tidlig idag, så han skal få litt oppmerksomhet isteden:o)

Ha en flott søndag!!

3 kommentarer:

banglamarie sa...

Flotte vinterbilder :) Kjekt med snø og magisk landskap!

Flotte layouter!!

Fortsatt god helg :)

banglamarie sa...

svar på spm i bloggen min;

Jeg startet med 16 masker på hver pinne. Etter ca 10 cm begynte jeg å felle. I begynnelsen og slutten på hver fjerde runde felte jeg en maske til jeg hadde 12 masker igjen på hver pinne

:)

Sonja sa...

Kjekt at det er liv i Bloggen din!
Flotte bilder og layouter. Spesiellt artig å se sommer/vinter av samme motiv (",)

Ha en fortsatt fin søndag!
(Håper du har kost deg med kjereste helg)

Klem