onsdag 29. april 2009

Rapport fra Oslotur:o)

Jeg har vært på en liten husmorferie i Oslo, jeg! Lørdag midt på dagen til idag morges. Det var en kombinasjon av kjærestebesøk og Primadonnakurs hos Steffens. Begge deler frista like mye, så da slo jeg til og tok et par fridager!
Her er en liten fotorapport. De første er fra en spasertur i en vårblomstrende Botanisk hage på søndag.
*Rosenøkleblom*

*Kulenøkleblom*

*Magnolia*

*Nøkkelrosetulipan*

På Grünerløkka er det maaange plasser man kan gå og ta et glass eller en kopp av noe, eller noe å spise. Det liker vi godt! En av de nye plassene heter Cocoa - on the go go - en kakaobar altså. Koselig plass - og av og til er en kopp mørk, varm sjokolade med krem bare helt perfekt! Som avslutning på søndagsturen for eksempel. Kommer tilbake og tester de frosne variantene når det bir varmt i været!:o)

På mandager må kjærester jobbe, så da fant jeg noen andre å være med - nemlig Kirsten (Gyda) og Kjersti (Katta). Og lille Mikkel da. Utvida min Oslo-horisont litt med en tur opp til Grorud, og hadde noen koselige timer på besøk der.
Her er Kjersti og fine lille Mikkel, som er så blid og søt hele tida.

Mikkel igjen. Følger med på noe interessant...

Gyda har også "baby" *hihi* Koooosete Gaia.

Og tirsdag var det altså tid for kurs. PRIMAdonnaene Tracie og Jen skulle ha tilsammen 4 kurs, og jeg hadde meldt meg på det første og det siste. Med Tracie laga vi en layout med bl.a. rulleteknikk, pluss et minialbum (7,5x7,5 cm) der vi kunne bruke opp restene av kit'et. Ble ikke ferdig med albumet, så det får gjøres ferdig hjemme. På Jen sitt kurs laga vi clear-album (altså et album av gjennomsiktige akrylsider) Det innebar en hel del maling - noe jeg ikke bruker så mye ellers. Artig å prøve ting man ikke bruker til vanlig. Jeg meldte meg på dette kurset fordi jeg lenge har hatt planer om å lage clear-album, men har liksom ikke kommet igang. Håper jeg gjør det nå da jeg har prøvd litt. Kommer nok ikke til å bli så mye maling og kliss involvert da;o) Her er noen bilder fra dagen:

Akkurat da det første kurset skulle starte kom det dusinvis (ja, det varte og varte og varte!) av militærkorps av diverse art marsjerende forbi, inkl. Garden, og våre gjester fra USA og UK var heftig og begeistret og måtte ut og se og ta bilder (ja, det gjorde endel av oss andre også). Det viste seg at det var statsbesøk fra Canada, og en halvtimes tid seinere kom også kongen og dronninga kjørende. De holdt stor fart nedover, men det sies at det ble vinket ut gjennom vinduene. Tracie og Jen var storfornøyde iallefall!:o)

Siv - sjefen på Steffens - trår til som passepike ei stund. Det var det visst mange som gjorde i løpet av dagen - mamma var jo på kurs må vite:o)

Rett før kurset starter. Jeg sitter omtrent midt på høyre side, ved siden av Stempelgal. Kjempekoselig å treffe henne også!!:o)

En sneak peek av den ferdige layouten jeg laga etter Tracies mal. Herlige farger som passer kjempegodt til guttene mine. Jeg syns Tracie er kjempeflink - har fulgt med på bloggen hennes lenge.

På det siste kurset glemte jeg helt å ta bilder, var så opptatt med å male *hihi* Jen snakka om hvor stille vi scrappere i Skandinavia er når vi holder på. Dypt konsentrerte. Mens i USA er det visst desto mer skravling og ikke så mye konsentrasjon. Kan sikkert stemme;o)

Nå har jeg visst oppdatert nok her - på tide å få ungene i seng! De klarer visst ikke å lage havregrøt sjøl riktig enda. Dessuten er det mye morsommere med Mario...

5 kommentarer:

Maren sa...

Ser ut som en knalltur!! Såå mange flotte blomster, og kurset virket bare helt utrolig artig!! :)

Ania sa...

Herlige bilder -- spes sjokobildet *drool* :D :D Og heldige deg som var med på kursene! :D

Sonja sa...

Heldig gris som fikk med deg Prima kurs :) Ser ut til å vere en kjempefin Layout med Leo.

Sonja

Vibeche Bergqvist Ellingsen sa...

Det ser ut som du har hatt en knalltur. Utrolig masse flotte bilder av vakre blomster :)
Også var det kjekt med en liten oppdatering på hvordan det var på kurs, ser ut som dere storkoste dere.
Digget LOen din :)
Ha en fantastisk flott langhelg.
Klem

Anette S sa...

Takk for sist! Jeg ser jeg omtrent har tatt akkurat de samme bildene som deg fra botanisk hage. tihi! Jeg tenkte på det på kurset, at bilder av guttene dine er perfekt til denne LOen!

Forresten, du har 720 ulike kombinasjoner å lage med 10 farger til teppet ditt. Bare å sette igang!
Fortsatt god søndag!