fredag 3. april 2009

Ikke GOD PÅSKE enda...

Det er vårstemning og nydelig sol her i Bergen idag, og fredag er det også - men påskeferien begynner ikke før på onsdag klokka 12:00 for meg. Jeg er sååååå misunnelig på alle som tar ferie nå! Mange her på jobben gjør det, og den ene etter den andre inne på Facebook forteller at NÅ har de ferie! Sukk!! Jeg har egentlig vært litt småsur helt siden tirsdag, og vil dere vite hvorfor? (jeg forteller det jo uansett da - hehe) Jo - da mottok jeg min flunkende nye, fiiine iMac - akkurat sånn som jeg ønsket meg her. Bestilt på fredag fra Eplehuset.no, sendt på mandag, mottatt på tirsdag - kjapt og greit og alt vel! Jeg satte den på plass, starta opp og den fant nettet og alt var bare glede. Helt til jeg sa 'ja' til noen programoppdateringer... Og etterpå ble utålmodig da den bare sneglet seg avgårde, og slo den av... Da ville den ikke på igjen:o( Ringte supporttelefonen, og fikk hjelp av hyggelige folk der - i 2x40 minutter! Men ingenting hjalp! Så da fikk jeg beskjed om å sende den inn igjen og få en ny maskin. For en nedtur!!! Åh - jeg var så sur den kvelden altså. Sur og skuffa! Jeg hadde jo gleda meg sånn til å legge inn alle bildene mine, og organisere dem fint og flott, og pensjonere den gamle pc'en uten nett. Sukk. Jeg sendte maskinen dagen etter, og den er vel framme imorgen kanskje. Men nå får de ikke inn maskiner før rett over påske, så jeg må bare smøre meg med tålmodighet og finne noe anna å holde på med.
Oppi det hele er jeg ihvertfall glad servicen og brukerstøtten hos Apple og Eplehuset fungerer veldig bra, når jeg først var så uheldig å få en mandagsmaskin.

Jaja - nok trøbbel - nå skal jeg prøve å være positiv igjen:o)
Litt scrapping. Tre bidrag til M-game for mars. Fikk bare levert det ene da, siden jeg hadde kobla fra pc'en med redigeringsmuligheter.
Her skulle bildet ha temaet LEK.

Dette var ord-oppgaven, og ordet vi skulle bruke var SOL. Tenkte ikke på M-game da jeg lagde denne, men så oppdaga jeg at jeg brukte sol hele to ganger, så da måtte jeg jo levere den dit (men det fikk jeg ikke gjort likevel da...)

Dette var gjenbruks-oppgaven, og det vi skulle bruke var bokstaver. Dette er bokstavrubons fra tidenes morgen (eller ihvertfall fra begynnelsen av min scrappekarriere). Brukte det masse da, men så var det helt slutt, og jeg har massevis liggende!

Nå skal jeg snart ut i sola - idag blir det is på både store og små, tror jeg.

Ha ei strålende palmehelg, alle sammen!!

3 kommentarer:

Vibeche Bergqvist Ellingsen sa...

Hei vennen,
sender deg en stor god varm klem, og håper du får nyte helgen. Tiden går fort til onsdag.
Synd å høre om maskinen din, håper du får en ny en ganske så kjapt.
Klem og god helg til deg og dine

Aquarell sa...

Så herlige LOer! BokstavLOen var spesielt flott, synes jeg.
Så irriterende med data som ikke virker. Min måtte formateres i går, håper bare bildene mine har overlevd...
Ha en flott helg videre.:D

Sonja sa...

åhh så irriterende med Mac'en, håper det ordner seg fort!!!
Og ja Onsdag er her før vi vet ordet av det :)
Kos dere, klem fra meg!