onsdag 19. august 2009

***Heklings***

Jeg har ikke scrappa på måneder! Det er litt trist, for jeg har lyst, men jeg får liksom ikke til å begynne. Har prøvd såvidt denne uka, da, og har faktisk limt noe på et ark, så det må vel karakteriseres som scrapping forsåvidt...;o) Skal gjøre flere forsøk snart, har jeg tenkt. Men det har jeg tenkt mange ganger før også...
Men hekle gjør jeg!! Nærmer meg slutten på heksagonteppet mitt - og har begynt på et nytt!(skal bli en gave, har jeg tenkt) Og her er det siste påfunnet:
Heklet i tjukt ullgarn og med heklekrok nr. 6 - da går det radig unna. Og varme og gode er de. Knappene er fra Basic Grey - så da fikk jeg brukt scrappestæsj også!:o) Mønsteret er fra Drops/Garnstudio.

Kanskje neste innlegg blir om scrapping??! Den som lever, får se...

9 kommentarer:

Grylla sa...

Så fine. Jeg har også planer om å teste dette mønsteret som besøkstøffler på hytten. Men jeg driver og revurderer det hvite garnet jeg har kjøpt til formålet, for det er muligens bittelitt upraktisk når jeg tenker meg om. Knallfarger var kult da, tror jeg må tygge litt til på denne prosjektet.

Sonja sa...

Åhh kjempe herlige!
Jeg begynte å hekle en veske i fjor som enda ikke er ferdig :(

Ha en fin dag!

Pia sa...

Så flink du er!
Jeg følger med om det kommer noe scrapping... Morsomt å se fargene du har valgt på tøflene - akkurat de samme fargene du (og jeg) ville ha brukt til å scrappe med!

Eli sa...

De var digg!! Kanskje jeg må gjøre noen av gryteklutene mine om til noe sånt noe - siden det er det eneste jeg kan hekle liksom *ler* Skikkelig herlig med de knalle fargene :):) KLEM

banglamarie sa...

Kjempefine!!!
Lekre farger!

Unknown sa...

Hei!
tøfflene er kjempetøffe..., og de ser både varme og gode ut!

Har ikke scrappet på år og dag jeg heller...., men da er det godt at man kan ty til andre kreative håndarbeidssysler... :O)

ha en god kveld!

T:o)ve sa...

Vi er nok flere i denne kategorien gitt.... Heklenåla mi får kjørt seg den også ;)
Men kanskje høsten bringer frem scrappelysten igjen...?
Flotte tøfler med scrappestæsj ble det i alle fall :)

FOTOGRAF STINE MARIE sa...

Heisann=)) Disse var nyyydelige og det var teppet over her også =)
Jeg har så lyst å begynne me litt hekkling og her var de jo lass me hekkleinspirasjon å hente ..:)

Anette S sa...

Oh, de så gode ut! Jeg kan ikke lese norske oppskrifter, så de der tror jeg ikke jeg får til :) Kan lese japanske dog (diagram er tingen!) :) Anbefaler deg virkelig å melde deg inn på craftser.com bare for å få tilgang på alle oppskriftene som ligger der!