fredag 22. januar 2010

M-game

M-game-finalen var over denne uka (M-game er en scrappekonkurranse som har pågått på Minneriket hele 2009 - månedsvinnerne møttes til finale til slutt). Jeg endte opp på tredjeplass. Var litt overraska (men glad, så klart!) over at jeg kom 'på pallen', men det var nok fordi jeg vant avstemminga på én av de tre oppgavene. Eli vant, og ei anna Ellen kom på andre, så vi var veldig samla på navnefronten iallefall;o)
Og premien - utrolige 1000 kroner i gavekort fra Papir i hjertet!! Og det var tredjepremien! Vinneren fikk svimlende 2500,-!! Scrappesaker er dyrt, men man får endel for en sånn sum altså!
Så da blir det scrappeshopping på meg likevel (har egentlig tenkt å holde det på et minimum i år) - vet bare ikke om jeg skal vente til årets nyheter begynner å komme inn... hmmm...
Her er sida som vant - oppgaven var Tilbakeblikk på 2009. Har brukt et utvalg facebook-oppdateringer som utgangspunkt. Og diverse bilder tatt av meg ifjor.


Fredag - beste dagen i uka - idag, og jeg vil ønske alle som kikker innom ei fin/spennende/avslappende/koselig/begivenhetsrik helg!
Sjøl skal jeg tilbringe den hand i hand med kjæresten:o)

8 kommentarer:

Pia sa...

Grattis med tredjeplass! Du hadde jo hard konkurranse, og det var ikke lett for oss som skulle stemme. Den LOen du har lagt ut her, er jo fantastisk flott! Kreativ og herlig!
Ha en romantisk kveld!

malla-me sa...

Gratulerer med plasseringen! Jeg digger siden din!!!!

Sonja sa...

Gratulerer med tredje plassen! Kjempekul Layout!
Ønsker deg en fin helg, Klem :)

Store og små sa...

Vet du, dette er den kulese LO'en jeg har sett på mange, mange måneder. Vanvittig kreativt og nytenkende, og for en flott måte å forevige noe av det som virkelig prega 2009, enten vi liker det eller ikke.

Grattis med velfortjent pallplassering!

Anonym sa...

Så kult!!! Grattis med 3. plass :o)
Og den layouten var superkul!!!

Håper du får en finfin uke :)

T:o)ve sa...

Håper du fikk en fortreffelig helg hånd-i-hånd :o)
Hos meg var det sidelengs i sofa'n med heklekroken LOL!
Hvit runde er omtrent som du sa, men jeg tar 2st 2lm 2st, og når jeg hekler sammen lappene 1fm istedenfor 2lm. Lykke til om du vil prøve og bare si fra om det er noe :o)

Anonym sa...

Så tøff LO!

Anonym sa...

Gratulerer med 3.plass, denne LOen var utrolig KUL!!! Liker veldig godt stilen din!! :)