torsdag 7. januar 2010

Velkommen 2010!!

Jada - jeg vet at året er ei uke gammelt allerede. Har bare ikke kommet i bloggmodus før nå.
Først av alt - tusen takk for koselige kommentarer på forrige innlegg! *smiil*

Jeg er som vanlig hoppende glad for et splitter nytt år! Å starte på nytt, nullstilt, finner jeg veldig tiltalende, nemlig. Har sikkert å gjøre med at jeg er en igangsetter, heller enn en fullfører, av personlighet ;o)
Dessuten har jo sola snudd og vi er på vei mot vår og lys, og det er jo supert, er det ikke??

Jeg har ingen liste klar med nyttårsforsetter - noen av fjorårets kan nok sikkert bare opprettholdes, så får vi se om det hjelper... Ellers har jeg tenkt å være snill, kreativ og en god mamma dette året :o)

Har forresten ett prosjekt jeg har lyst til å gjennomføre - å lage et minialbum hver måned. Ikke om den måneden altså, om hva som helst. Men jeg syns minialbum er så artig å lage, og overkommelig, og så er det avslutta prosjekter - mange gode grunner til å lage det mer! (ania lager masse flotte mini-prosjekter forresten - min mini-heltinne! *fnis*)

Forøvrig har jeg starta et prosjekt allerede - nemlig rydding&kasting. bare bli kvitt litt ting og få litt mer space rundt meg! Starta med scrappesakene. De trengte seg på, for å si det sånn. Nå har jeg omorganisert, sortert, kasta og flytta på ting, og det føles deilig! Har blant anna gitt bort over halvparten av mønsterarkene mine - jeg får jo aldrialdrialdri brukt dem likevel! Nå kan de glede noen mindre bemidlede barn i Russland isteden (Sveta jobber som frivillig for Røde Kors i St.Petersburg, bl.a. med aktiviteter for barn)
Her er et førbilde av Expedit'en min. Det er tatt i sommer, men eneste forskjellen fra for ei uke sida, er at det nå var enda mer fullstappa - særlig i litt-av-hvert-hyllene øverst til venstre.


Så et bilde tatt idag. Har klart å frigjøre noen hyller på høyre side til stoff og garn og sånt. Det er uansett sånt jeg driver mest med for tida, scrapping har liksom havna litt på sidelinja.


Nå går turen videre til alle andre skap og hyller i leiligheten! Jeg har ikke mista piffen enda - og det må jeg bare utnytte!;o)

Ellers - det går i strikking og hekling. Har begynt på et nytt pledd til meg sjøl - i bølgemønster og deilige, saftige farger! Garnet er myk og blank ull - veldig deilig.


Men nå venter jeg på mer garn fra junaiten, så jeg strikker skjerf i mellomtida, begynte på mandag, ferdig ikveld. Se - fargen er Anthon Berg-rosa!;o)


Sånn til slutt må jeg bare hylle vinteren littegrann:o) Jeg vet det er endel som fryser litt rundt omkring, men jeg er bare så GLAD for dette fantastiske vinterværet! Det er jo vinter jo!! I ukesvis. Det glitrer i snøen og knirker under skoene (der de ikke har vært så dumme å salte, vel og merke...). Blir det sånn i Bergen hver vinter, så blir det ikke så mye Finnmarkslengsel igjen altså. Grønn og våt jul har igrunnen bestandig vært en stor nedtur... (hjelper ikke om sola skinner og det er  +10 heller...)
Det har dessverre vært veldig dårlig med fotografering i vinterværet, men her er ei småkald dame man kan påtreffe ved Lille Lungegårdsvann - knipsa med mobilen.


Ha en strålende fin start på totusen-og-ti!!

12 kommentarer:

Pia sa...

Bare elsker de fargene du bruker når du strikker! Helt herlig! Imponerende hvis du klarer å lage et minialbum hver måned...
Ha en flott kveld!

Eli sa...

Stråååålende godt nytt år til deg også Ellen :) Herlig med ny frisk start på året og med snø og sol ute blir alt så mye bedre. Knall med ryddings; det hjelper sånn på på humøret OG kreativiteten. Kjekke prosjekter du holder på med; jeg må nok la mer inspirere! Nyt hver en deilig dag :) Klem

Trude Julie sa...

Et gudommelig fint nytt år til deg! Digger målet ditt om et minialbum pr. måned - jeg skal holde øya åpne for resultatene! *klem*

Åshild sa...

For et herlig teppe, Ellen! Og det med sekskanter som snek seg med på bildet også, forresten :) Det er mitt neste prosjekt!

Godt nyttår - og kos deg med nyrydda hylle! Det er deilig :)

Klem

T:o)ve sa...

Et strålende nytt år til deg!
Kjekt å se at flere er igang med fargeglade prosjekter denne iskalde vinteren :)
Gleder meg til å se de ferdige resultatene!

Mari sa...

skal si du strikker i vei:)
Skulle ønske jeg også kunne strikke! Eller jeg kan jo strikke, men det blir ikke no fint...
Kjekk hylle du hadde, og fin og ryddig ble den:) Jeg bør ta et raid selv jeg også, få rommet LITT mer inspirerende!

klem!!

Anonym sa...

Masse godt nytt år til deg!!!
Er det ikke hærlig å starte på ny frisk og rydde og liksom gjøre klart for det nye året og alle tin en har lyst til å gjøre ;)
Jeg har også rydda rydda masse de første dagene nå.

Og du, det bølgeheklepleddet ditt ser bare sååååå lekkert ut da!!!
*drømme drømme*

Håper du får en fin helg!

Klem

Aquarell sa...

Godt nyttår til deg også.:)
Herlige fargerike strikketing du lager.:D

Sonja sa...

Godt nytt år Ellen! Det var nå ikkje måte på rydde modus du var i da :) Jeg kunne trenge litt av den piffen her.
Minialbum er kult, lykke til med prosjekter og god helg!
Klem

Hege sa...

Digger fargene i pleddet ditt! Men hvordan strikker man bølger *vifter med øya*

Ania sa...

Kan noen komme og rydde opp her og please!?? :p Blir glad av å se strikkeprosjektene dine iallefall - digge farger :D

Maren sa...

Fantastiske farger du har på garnet ditt altså, det er så digg! Imponert over ryddingen også forresten,... skal prøve å ta en sjau her også!