lørdag 3. januar 2009

Godt nyttår!

Hurra - enda et nytt, fint blankt og ubrukt år!! Syns jo ikke det er spesielt fint at et år går så fort som det gjør, men tross alt er følelsen av å starte på ny frisk kjempedeilig. Syns jeg. Jeg er veldig glad i blanke ark rett og slett!:o)
Jeg har plenty med planer og ønsker for det nye året også. Dette er noen av dem:
  • få økonomien i balanse (Dette innebærer nok at jeg må lage et budsjett. Urk! Og holde det. Blæh!)
  • ta bedre vare på noen vennskap (gjelder forsåvidt også noen familierelasjoner)
  • miste noen kilo jeg strengt tatt ikke trenger til noe - og komme igang med noe treningsaktig (vet ikke når eller hvor eller hva, men...)
  • fikse&ordne på ungenes rom (der trengs det først og fremst organisering og oppbevaring, men også noen sprekere farger)
  • la kreativiteten flomme - også på andre områder enn scrapping (sy, strikke, snekre, male, lage smykker - hva som helst!)
  • blogge minst én gang i uka - altså minst 52 innlegg i år. (AnnetteS sitt forslag om 100 syns jeg var litt vel ambisiøst;o)) Forøvrig skal jeg friske opp bloggen veldig snart!
Nyttårsfeiringa gikk rolig og koselig for seg, og 1. januar var vi på tur på Fløyen, akkurat som for et år siden. Og været var akkurat det samme - litt kjølig og nydelig sol. Legger ved et bilde jeg tok, som jeg syns ble kult. Det er tatt i ettermiddagssola på vei ned fra Fløyen, og jeg tok endel bilder før det klaffet så bra som dette.
Leo. Marek. Ellen. Håvard.

Og med det erkærer jeg bloggåret 2009 for åpnet!;o)
Ønsker alle som er innom kroken min et friskt, spennende og kreativt år!!

5 kommentarer:

_Kine sa...

Så tøft bilde! Godt nyttår til dere :)Jeg skal også bli flinkere til å blogge i år... Da jeg så gjennom bloggarkivet har antall innlegg pr år bare dalt siden jeg begynte å blogge i 2006.

Sonja sa...

Kjempekult bilde Ellen!!
Godt nyttår til deg og dine.
Klem

Nina sa...

Så tøft bilde! WOW!
Godt nytt år!

Kari sa...

Måtte bare innom og kommentere dette bildet - det er knalltøft!

Camilla G sa...

Haha, så stilig bildet ble. Likte fargene på det.