onsdag 14. januar 2009

Grønt er skjønt!

Denne kjøpte jeg igår! Jeg elsker grønnfargen! Den var til halv pris, og da kunne jeg rett og slett ikke la være! Jeg "shopper" ikke for tida, og unngår egentlig mest mulig å gå i butikker, for det er fort gjort å komme ut for "tilbud jeg ikke kan si nei til" nå når det er salg overalt (er ikke alltid viljestyrken er skrudd på nemlig...).
Funderer på hva jeg skal bruke den til. Har tenkt på at den passer til å ha vaskemidler oppi på badet. Og da kan den brukes til å ta fotbad i innimellom også, for jeg mangler balje til det. Men så kan den jo passe til mange andre ting også, bl.a. er den perfekt til å ha scrappesider stående i mens de venter på å komme i album (9x9-format, som jeg scrapper mest)! Eller til annet scrappestæsj, eller blader, eller strikketøy... Tror nok egentlig jeg burde hatt minst to... ;o)
Men det jeg eeegentlig var ute og så etter, var et oppvaskstativ - siden jeg fortsatt ikke har oppvaskmaskin. Hadde vært greit å få oppvasken opp fra benken så den fikk tørka skikkelig. På Åhlens hadde de ikke lenger, så jeg gikk på en Jerniabutikk, men ugh - så stygge de var, de stativene de hadde der! Hvis noen har sett ok oppvaskstativ noe sted (Oslo/Bergen), så rop ut!
Ellers: Ha en grønn og fin onsdag!!

Edit: Har nå funnet oppvaskstativ hos IKEA (men de er ikke inne i Bergen), og hos Granit - der kan jeg gå innom når jeg skal til Oslo snart. Fant også en blogg der noen hadde spraymalt et kjipt stativ knall lilla - det var jo også en idé!:o)

3 kommentarer:

_Kine sa...

Den var grønn og fin! Har de ikke sånne stativ på Ikea, tro?

Berit sa...

Grønt er og blir flott!!!
Livet uten oppvaskmaskin er ikke det samme som med... vår takket nesten for seg før jul.
MEN den funker til å tørke!! Så jeg har oppvaskstativ under benken jeg ;)

Lykke til med letinga!
KLEM

Anette S sa...

Så kul balje! Jeg elsker også grønt!
Jeg har et veldig enkelt stålstativ fra granit som blir bittelite når det legges sammen. Det syns jeg er supert i alle fall!