mandag 28. desember 2009

GOD (rom)JUL!

God jul-innlegget forsvant i hektiske førjuls- og juledager, gitt!:o) Nå har freden senka seg - og selv om jula vel teknisk er over, så vil jeg ønske alle ei god juletid iallefall!
Vi har hatt ei koselig julefeiring her, med besøk fra Russland (som fremdeles er her). Bilder fra julefeiringa er det dårlig med. Sveta julegjest tok endel, men dem har jeg ikke fått på maskina enda. Dette fine snøparet får gjøre nytten. Laga av niese Guro, nevø Mikkel og storebroren. Vi har jo kvit jul her i Bergen (som de fleste andre plasser i den vestlige verden har jeg inntrykk av) - jeg er knakende fornøyd med det!:o)


Så legger jeg ved noen av gavene jeg laga sjøl til jul (dem jeg huska å ta bilde av...)

Skjerf til Eli - garn og mønster fra pickles.no (Utrolig deilig garn - Cashmerino Silk - vil strikke til meg sjøl, men de har bare naturhvitt igjen...)

Tøfler til Pernille. Garn og mønster fra Garnstudio. (kanten rundt er grønn altså, ikke ertesuppegul som det ser ut her...)

Sitteunderlag til bror Frode m/fam. Laga av to lag tova Nepal-ull, sydd kantesting rundt og filtet på en bokstav på hver.

Glassbrikker (coasters) til Beate. Av tre (fra Panduro), malt svarte, detaljbilder av ungene (deres), spraylakkert for å tåle fukt.

Liten pung til Marie. Litt skummelt å sy noe til en som virkelig kan sy, men jeg måtte bare;o) Den er laga i svart ullbouclé, med naturhvitt fór. Etter at jeg hadde sydd den, kom jeg på at jeg ville ha et bilde inni. Da var det ikke akkurat flatt underlag, så bildet ble ikke helt perfekt strøket på akkurat, men det duger:o) Knappene er fra Snella og Petronella. De er bare så kule, så jeg kan ikke la være å kjøpe! Hekla en liten blomst også. Oppi var det noen småting fra L'Occitane.

Ønsker alle ei fortsatt fin romjul - med snø og ski og snop og spill og unger som har fri fra skolen!:o)

13 kommentarer:

Anne-Britt sa...

Så mange flotte julegaver du har laget. Og så fint snøpar da:) Ønsker deg en fin førjulstid.

banglamarie sa...

Tusen takk for den superherlige gaven!! Digger den lille pungen :) Så herlige detaljer både inni og utenpå. En høydare!!

Mange flotte ting du har laget!! Du er kreativ og flink!!

Ønsker deg gode dager :)

Eli sa...

Jeg er så glad i skjerfet mitt! Tuuusen takk for den supre gaven; du er bare så herlig <3 Ble helt rørt her jeg satt på julaften og åpnet pakken! Nyt snøen og (forhåpentligvis) sola og kos deg masse Ellen :) *klem*

Anonym sa...

Veeeeldig fine tøfler og andre ting! Du er bare så flink!

Og jeg er bare SÅ heldig!

P.

Åshild sa...

Så utrolig flotte julegaver, Ellen! En hel gjeng med heldiggriser :)

God romjul til deg også!
Åshild :)

Ania sa...

Så superflink du er!! Fortsatt god romjul!! :D

Sonja sa...

Kjempeflotte gaver du har laget!
Ønsker deg og dine en fin romjul og et godt nytt år!

Klem

Unknown sa...

Hei..., God JUL... eller skal jeg heller bare si GODT NYTT ÅR ettersom det bare er timer igjen av 2009.

Fantastisk flotte og kreative gaver du har laget. likte veldsig godt både de flotte tøfflene, drikkebrikken med bilder på og pungen med bilde av Marie på innsiden... Tøfft.

nyttårsklem fra Synnøve

Pia sa...

Så mye flott du har laget! Imponerende! Spesielt de sitteunderlaga var jo kule med sine herlige farger!
Ønsker deg og gutta dine et riktig flott nytt år!

Maren sa...

Fantastiske gaver du har laget, det skjerfet så bare superdeilig ut! :D

Elisabeth Helland sa...

wow, skal si du har vært kreativ og så flink på så mange områder som du er skulle vel enhver ønske å være... (i alle fall jeg.. ;o)

ha en flotters dag du og dine.....

Anonym sa...

Takk for inspirerende prosjekter! Ble fascinert av sitteunderlagene. Er de strikket/heklet og tovet eller er det ullfleece e.l som er kjøpt metersvis? Takk for svar!

:)- Ragne

Ellen* sa...

Hei Ragne - jeg svarer her, jeg, siden du ikke har lagt igjen noen bloggadresse:o) Ullunderlagene er ferdige firkanter av tovet ull kjøpt på Panduro. Har sydd sammen to og to, siden ett lag er litt tynt å sitte på.
Tusen takk for kommentar!:o)