fredag 4. desember 2009

På tide med et adventsinnlegg?

Det hender jeg blogger i hodet mitt - altså lager innlegg ferdig i hodet, og innbiller meg at de faktisk ligger der ute på verdensveven også. Men akk - det viser seg at SÅ langt har vi ikke kommet på telepati-fronten... Det innbilte adventsinnlegget finner jeg ikke igjen i hodet mitt heller, forsåvidt, så jeg får starte på nytt:o)

Vel - advent altså. Kosetida på året. Eller? De siste årene har jeg følt at desember bare er stress. Ikke egentlig så mye fysisk stress, har ikke så innmari mange avslutninger og julebord og sånt å springe rundt på, det er igrunnen mest i hodet mitt jeg er stressa. Har bestandig så mange ideer, og så mye jeg vil lage, og aldri ALDRI blir det nok tid! Jeg prøver hvert år å love meg sjøl å starte tidligere, og ikke ha så høye ambisjoner osv., men jeg går i baret hvert år. Men jeg tror foreløpig at jeg klarer meg ganske bra i år. Kjente et anfall av panikk idet vi gikk inn i desember, men har klart å roe meg igjen. Satser på at det holder sånn noenlunde. Litt ekstra styr hører jo med, tross alt - det het jo tross alt juleSTRIA før.

Er ikke typen til å være ferdig julerydda idet advent begynner, og da er det ikke så stort poeng å pynte så veldig heller. Men stearinlys er flittig brukt, og adventsstjerna er på plass.

Ikveld er det julebord på jobben (selv om vi ikke kaller det julebord, så har det ihvertfall endel ingredienser som minner om det). Skal snart igang med å lakke neglene. Og sende ungene avgårde til barnevakten, så jeg får kledd på meg i fred og ro. Jeg har vært hos frisøren idag også, og fjonga meg på håret. Krøller for en kveld!:o) Her er et dårlig mobilbilde fra prosessen - ser litt space-aktig ut;o)

Må se om jeg får tatt et etter-bilde også, det ble ganske bra, syns jeg sjøl:o)

Og her er det jeg har pusla med på kontoret de siste dagene (ja, ikke BARE dette altså, må jeg jo nesten presisere..) Dette er før jeg hengte dem opp i vinduene på lunsjrommet, der vi skal ha fest:


Men nå roper neglelakken og mascaraen og hold-in-strømpiken på meg! Tuddeluuu!!

5 kommentarer:

Eli sa...

Nyt kvelden og kos deg masse - og vil gjerne se etterbilde av spacekrøllene dine :) Klem

Vibeche Bergqvist Ellingsen sa...

Kos deg masse i kveld, håper du får mye morro og artige minner :)
Håper også på bildet av deg i festivitas ;)

Stor klem

Pia sa...

Det er en del stress i desember, ja...Trudde jeg skulle ligge i forkant nå som jeg "bare " er hjemme, men det blir nok noen skippertak rett før jul. Men i dag fikk jeg julekort i posten, så da kan jeg ihvertfall begynne å skrive på dem.
Håper du hadde en fin fest - venter også på bilder!

Sonja sa...

Trodde først du skulle på karneval som starwars stjerne men akk nei :)

Håper du hadde en koselig kveld, og ja du er en reser på å klippe i papir !!!

Ikkje stress, men kos deg i desember Ellen!

EllenSand sa...

Jeg må bare spørre, har du laga den pynten selv som ligger på bordet? Jeg er i så fall imponert! :)