mandag 5. april 2010

Dilemma

Andre påskedag er en min favorittmandag!:o) 
Siden sist innlegg har vi vært en liten tur på Mjølfjell og gjort typiske påsketing:o) Siden det ikke akkurat var strålende påskesol, og faktisk nesten ikke snø å gå på heller, så ble det ganske mye tid til strikking og sånt. Jeg strikka tre lapper til lappeteppet, og monterte ivei. Montering er ganske kjedelig egentlig, men det passa fint som et påskehelgprosjekt! Så nå ser teppet sånn ut (den mørkeste fargen er mørkebrun):

Har ikke hekla kant rundt enda. Men her kommer dilemmaet mitt: Jeg var jo på hytta til søstra mi (og mannen), som alltid - og der ble det veldig tydelig at fargene på teppet passa utrolig godt inn! Det var som om de var spesielt plukka ut for den hytta! Og det ble hinta ganske tydelig om at det teppet burde bo der:o) Jeg hadde jo bestemt meg for at jeg skulle sende teppet til Nepal, så jeg hadde jo tenkt å holde meg til den planen, men nå er jeg litt i tvil altså... Min kjære storesøster fortjener uten tvil å få et hjemmestrikka pledd fra meg, dette passer perfekt i fargene og er nesten ferdig. Men jeg har jo lovet det bort til Okhaldunga sykehus i Nepal, og da får jeg jo litt dårlig smak i munnen hvis jeg ikke sender det likevel. What to do, what to do?? Huff, så vanskelig!
(Jeg har jo plenty av restegarn, bl.a. etter dette pleddet, så det blir nok lapper til Nepal uansett altså)

Jeg tok ikke ikke så veldig mange påskebilder i år, men her er et par av Leo for å vise at vi faktisk var på en liten, men dog ekte, tradisjonell påskeskitur.

I bakgrunnen vises Mjølfjell ungdomsherberge. Opp derfra var det nok snø i løypa til å komme seg på tur. Nedoverturen syns Leo var helt toppers, der han sto mellom beina mine og suste nedover:o) 
Klassisk: Påskegutten i røyken!:o)


Håper alle har hatt ei fin påske og er godt opplada til hverdagen starter igjen!:o)

4 kommentarer:

Unknown sa...

Hei!
Teppet ble veldig,veldig flott!
Det er lov å ombestemme seg, gi teppet til søsteren din... :O) Tenk på hvor glad hun blir da... :O) Strikk lapper av restegarnet ditt og gi de til de nyfødte i Nepal... :O)

Ønsker deg en strålende kveld!

Kathrine sa...

Jeg syns du skal gi teppet til søsteren din og heller strikke nye lapper til Nepal :D

Anonym sa...

Åh, så nydelig teppet var :o)
Strikk et til du, så får både søsteren din og barnehjemmet i Nepal ;)
Jeg har forresten begynt på lapper jeg også :o)

Ha en nydelig uke!!!

Anne-Britt sa...

Ser ut som dere har hatt en fin påske. Du kan jo gi dette teppet til Nepal likevel og heller strikke et nytt teppe til søsteren din. Du er jo så flink å strikke eller du kan hekle et.