onsdag 21. juli 2010

Bilde på lerret

Jeg har prøvd å bestille et bilde på lerret for første gang. Slo til hos Eurofoto, fordi de hadde en kampanje - halv pris på alle lerreter. Er sånn noenlunde fornøyd, men jeg lurer på om noen har erfaring med noen andre firmaer, eller noen som har prøvd flere, og har en favoritt å anbefale?
Jeg er ikke sikker på om jeg likte at ramma er avrunda i forkant. Og så syns jeg bildet ble litt blasst... Men det blir kanskje det på sånn overflate? (det er også mulig at min iMac er kalibrert feil, og viser for sterke farger - iallefall er skjermen på laptop'en min mye lysere... Og det er på iMac'en jeg redigerer bilder...)

2 kommentarer:

Ania sa...

Jeg har kun erfaring med EuroFoto, og er ganske fornøyd med de. Har ikke lagt merke til avrunda forkant, men nå som du nevner det så er de litt det, men ikke så voldsomt at jeg synes det gjør noe. Dine ser kanskje litt mer tydelig avrundet enn mine på bildene, dog. Mener å huske at de har egen printerprofil du kan laste ned for å prøve å få bildene mest mulig lik trykk før du sender de ut. En stund siden jeg brukte de, så husker ikke helt.

Ps. Dødslekre briller! :)

ToneF sa...

Så stilig det ble!!!