søndag 18. juli 2010

Bursdagsalbum. Og hekling.

Albumsidene, som jeg fikk alle gjestene mine til å lage, er endelig blitt forent i et slags album. Måtte finne den største størrelsen spiraler til Bind-it-all'en min først, og det fant jeg på Bikuben. Jeg lagde ei enkel forside, og noen skilleark for å skille de forskjellige feiringene.
Markus og Finn sikra seg en framtredende plass ved å stifte fast bildet mest på oversida av arket ;o)
25 sider er det tilsammen - noen av gjestene lagde sider sammen.
Noen av sidene - en fin blanding av scrappevenninner, familie og kollegaer :o)

Torsdag var det nattåpent i Bergen sentrum, og til en forandring var jeg ute og gikk seint om kvelden (fortsatt uten unger, nemlig). Jeg var bl.a. på garnbutikken i Strandgaten, som hadde 25% rabatt på alt garn, og snopte litt. Fant et nytt garn fra Viking garn som heter Bjørk, og består av 90% bomull og 10% merinoull. Mykt og godt og fine farger. For å få litt avbrekk fra (det hemmelige) hekleprosjektet mitt, som er litt ensformig, så begynte jeg på et kjøkkenhåndkle i dette garnet igår.
Jeg valgte ei oppskrift fra boka 'Helt enkel hekling' av Tove Fevang. Det er halvstaver i bakre ledd, og gir en fin (syns jeg) stripeeffekt. 
Jeg hadde ikke noen heklebøker fra før, så jeg syns det er kjekt å ha denne i hus. Den inneholder endel enkle prosjekter - kluter, sjal, pledd, puter ol. - og dekker endel grunnleggende teknikker. Kommer nok til å bruke den. Selv om man kan finne alt man trenger på nettet, så er det ikke dumt å ha ei bok å bla i heller!;o)

3 kommentarer:

Anne-Britt sa...

Det minialbumet gleder jeg meg virkelig til å se live. Ser kjempeflott ut og virkelig god idé. Tror jeg må kopiere den når jeg blir 40, som selvfølgelig er veeeeldig lenge til :)

Og den boken virket veldig grei. Kjekt når det er prosenter på garn. Trenger alltid litt ekstra av det :) Ønsker deg en fin kveld.

Heidi sa...

For en festlig idé å la venner lage sider! Det må være en kjempeflott ting å ha!

Hmm, jeg hekla en del i fjor sommer, men så stoppa det opp litt. Og strikkeprosjektet jeg begynte på tidlig i sommer - får vel ta det opp igjen når jeg kommer hjem fra ferie. ;o)

Mark sa...

Noen tar mer plass enn andre ... That's life, that's what all the people say!