søndag 13. juni 2010

Bursdag!!

Jeg hadde bursdag på fredag, jeg. Førti år ble jeg! Fire-null altså! (insert forskrekka fjes) Jeg har konsentrert meg om å feire og bli feira, så jeg slipper å fundere over tid og alder og sånt - og det har jeg tenkt å fortsette med, så går det sikkert bra ;o)
Igår var det kreativ bursdag som sto for tur. Ifjor kalte jeg det scrappebursdag, men siden de fleste har konvertert til garn, pinner og heklekrok, så blir det litt feil å kalle det det.
Gjestene kom klokka to allerede, og vi starta med cupcakes, kaffe og te. Hadde tatt en snarvei og kjøpt cupcakes fra Eat my muffin. De holder til på Exhibition kjøpesenter her i Bergen, og lager supergode muffins og cupcakes, har en fin kafé og et gjennomført konsept.
Øverst: Humming Bird cupcakes, i midten: Red Velvet cupcakes og Cheesecake cupcakes, nederst: Oreo cupcakes. De ser rååålekre ut, og de smaker faktisk minst like godt! Men dette er mektige saker, så vi delte opp, så alle fikk smakt på alt. Tror vi fant oss forskjellige favoritter. Min er nok Oreo, den er nesten ufattelig deilig! Vi klarte ikke å spise opp alt, og enda hadde snille Ania med seg sjokolade- og cheesecake-muffins! De var også kjempegode, og resten ligger nå i magene på Leo og Marek:o)
Red velvet cupcake. Den er faktisk helt rød!:o) Smaker deilig av vanilje - syns nesten bunnen hadde litt karamellaktig smak.

Neste post på programmet var at alle ble oppfordret til å lage ei lita scrappeside til mitt 40-årsdagalbum (for å slippe å scrappe det etterpå, får jeg alle gjestene til å scrappe for meg! Smart?:o)) Ania kalte det "kommandert"...kremt... Er jeg såå streng altså..??;o) Men de var både lydige og flinke, og scrappet med godt humør!*hihi* Kjempefine sider ble det.
For at det skal være noen bilder å scrappe sånn på direkten, kjøpte jeg meg jo et Fujifilm Instax mini-kamera nylig. Bildekvaliteten er mildt sagt beskjeden, men det er jo litt av sjarmen! Øverst på bildet ligger fire sider fra fredagen da jeg var ute og spiste med familien som bor her i byen, og kjæresten. Da ble det scrappet på restaurant óg!;o)
Av scrappevenninene mine, både de som var tilstede og noen til fikk jeg et minialbum som Ania hadde laga, der alle hadde bidratt med bilde og noen (altfor) fine ord til meg.
 Det er sååå fint! (Ania er dronninga av minialbum spør du meg! Stort forbilde!) Jeg åpna det og begynte å lese, og begynte bare å grine. Prøvde litt til, men måtte bare gi meg. Dere er så altfor altfor snille, jenter!!♥♥♥ Jeg har faktisk ikke lest all teksten før nå ikveld, og da begynte jeg å grine igjen. Jaja. Nå har jeg noe å ta fram, særlig når jeg føler meg litt mislykka.
Jeg fikk også div. andre koselige ting, og et gavekort fra alle på Ting. Herlig! (Det fikk jeg også av kollegaene på jobben. Jeg skimter muligens en KitchenAid-maskin vinke i horisonten..;o))

Vel, resten av bursdagen koste vi oss med kreative sysler, innimellom spising, prat og latter, så klart. Mye hekling ble det, til Anias store frustrasjon. Tror hun følte seg litt aleine i scrappeuniverset:o) Jeg hadde tenkt å scrappe, men det ble ikke. Kom så langt som til å kutte opp ark til å gjøre ferdig vimpeldekorasjonen min. Det har gått med 37 12x12 ark (dvs. hvis alle hadde vært hele - har jo brukt noen rester også)
Sonja, Marie og Maren poserer - egentlig for Instax'en.
Ellen og Marie.
Ania venter på mat *fnis*
Anne-Britt hekler - med fingeren rett til værs;o)
Eli!
Vi spiste og drakk også! Tapas og vin! Namnam. 
Jeg hadde en alldeles strålende bursdag med dere, mine gode, og akk så unge, venninner!! Håper dere gidder å være med meg selv om jeg har blitt gammel!*hehehe*

Ania tok masse bilder, ligger i bloggen hennes allerede!

14 kommentarer:

Pia sa...

Gratulerer så mye med vel overstått bursdag! Flotte bilder - og de cupcakesa, eller muffinsene (åssen bøyes egentlig engelske ord på norsk?....) så bare fantastiske ut!
Du er ei flott, sprek dame!

Ann Hedvig sa...

Ser ut som at dere hadde en strålende dag, er så lei meg for at jeg ikke kunne være der.

Siden jeg er samme årstall som deg, får vi heller ta det igjen hos meg i neste sving. Bare sånn at du vet det, 40 er da ingen alder :oD

klem

Eli sa...

Hahaha - det ble bare lure bilder av meg ja *fnis* Meeen; i alle fall - tusen takk for en kjempefin dag Ellen og masse god mat av både ene og den andre sorten :) Og gamle damer leker best eler hvordan det nå var, så frykt ikke ;) KLEM <3

Anne-Britt sa...

Vi hadde absolutt en strålende dag. Storkoste meg fra ende til annen. Og jeg heklende med fingeren opp.... jaja. Cup cake'ne var knallgode. De kan absolutt anbefales. Og tapasen.. nam... aldri smakt så god hjemmelaget før. En fantastisk dag og kveld. Så tusen takk for at jeg fikk komme og ferie med deg ;)

Ania sa...

♥♥♥

Lizzie sa...

Came over from Ania's blog. She put such a lovely post there, all about your birthday. It looks as if your guests had a great time - I'm glad you did too.
Don't worry about being 40. There is a saying in England that "Life Begins at Forty"! It's so true...
Happy Birthday to you, Ellen.

Monica sa...

Høres ut som en fantastisk og velfortjent feiring. Kos deg med minnene :)

Catrine sa...

Gratulerer så mye med vel overstått bursdag!
Det ser ut som du hadde en flott feiring!
Og de cupcakesene ser bare herlige ut! Mmmmmmm!
Ha en flott mandag! ;)

Jorunn sa...

Åhhh, så koselig, dere er en herlig venninnegjeng! Gratulerer så mye med vel overstått 40-årsfeiring!!

banglamarie sa...

Helt fantastisk dag Ellen. Du kan lage til besøk på alle måter!! Jeg koste meg masse, ¨både med god mat, gode venner, drikke, skravling, garn og påtvunget scrapping (bare gøy altså!! følte meg ikke tvunget på noen måte ;) )
Jeg håper året ditt mot neste bursdag blir supert!! Ønsker deg gode dager *klem*
Takk for at jeg finn være med å feire din dag :)
(Har lagt noen bilder fra dagen i bloggen min)

Vibeche Bergqvist Ellingsen sa...

Gratulerer så mye med overstått :D
Ser at det ble en vellykket feiring :D
Likte ideen din bak påtvunget scrapping til et album til deg :)
Takk for titten,
klem

Hege sa...

Heia!
Høres ut som du har hatt en aldeles fantastisk bursdagsfeiring!
Og de muffinsene såg kjempegode ut. Gjett hvor jeg skal innom når jeg kommer til Bergen *fnis*
Ha en flott mandagskveld!

Klem**

Sonja sa...

Tusen takk for herlig bursdagfeiring Ellen!
Jeg koste meg kjempemasse :)

Ha en fin uke!

Maren sa...

Tusen takk for en fantastisk dag/kveld! Jeg får vann i munnen bare jeg tenker på det! :D ♥♥♥