lørdag 13. januar 2007

Fin start på scrappe-året!:o)

Nå er jeg godt igang med scrappinga igjen etter den lange, gode juleferien! Det er så deilig!! Og gjett hva som har skjedd allerede?! Jeg er blitt valgt ut til å være gjestedesigner for februar inne på SweScrapbook!! Ble utfordra av Kathrine til å levere et bidrag til utfordringa deres, og så vant jeg (sammen med ei anna)!! Litt sprøtt, men utrolig artig og inspirerende!! Her er LO'en. Den skulle handle om meg selv og noe jeg var stolt av. Jeg la ikke merke til horisonten på småbildene før de var skikkelig godt limt fast - hadde nok sørga for at den var i vater hvis jeg kunne;o) Ellers har Leo vært hjemme fra barnehagen i tre dager nå med vannkopper. De to første dagene var han ikke plaga i det hele tatt, men så kom det masse prikker, og i natt var det mye våking, kløing og smøring med hvitvask på meg og han. Hvorfor klør det bare om natta, tro?? Men ike så galt at det ikke er godt for noe: har da fått scrappa litt disse dagene også!:o) Det er masse som foregår framover, og jeg har jo lyst å være med på alt! Geirun i Hobbyhimmelen har satt igang Scrappefeber - og det kan man ikke gå glipp av! Og på Minneriket er The M-game igang, og der holder jeg på med bidrag 3 og 4 for denne mnd. Og så er det jo DT-scrapping for Hobbyhimmelen, og oppi alt dette kommer DIVA-finalen på scrapping.no, og det må jeg jo nesten være med på, når jeg nå først er kvalifisert! Oppgavene kommer på mandag - jeg er spent!! Til slutt en LO jeg leverte til en skissekonk på Minneriket. Det er Leo som har en liten oppsummering av julekrybba;o)

5 kommentarer:

Ania sa...

Må si jeg digget den LO'en din - særlig statementen din der. :) Artig med småbildene da - så det ikke før du påpekte det :) Lykke til i DIVA finalen! Synes det virker veldig åpent der med tanke på deltakerne, jeg håper mine favoritter gjør det bra og du er en av de :p Ps. David Beckham? LOL. Veldig morsom LO :D

Heidi sa...

Gratulerer såååå mye som gjestedesigner!!!! Siden din er flott!!!
Gleder meg også til å se hva du kommer med til DT denne mnd!!

ha en flott helg!

Heidi

Kathrine sa...

Du er så: KUL *knis*
Utrolig morsomt at du ble den som får vise skandinaverne hva scrapping kan være og jeg gleder meg veldig til å se bidragene dine både her og der. Men for et tempo da! Jeg er imponert over alt du klarer å rekke over for tiden.

Håper Leo blir frisk fort!

banglamarie sa...

Nydelig flotte layouter begge to!

Gratulerer som gjestedesigner. ¨Så moro da!!

Catrine sa...

Gratulerer som gjestedesigner. Utrolig flott LO!
Og lykke til i Divafinalen!
Høres ut som du har mye å gjøre og jeg gleder meg til å se alt det flotte du lager! :)