tirsdag 23. januar 2007

Ny stil!?


Ble utfordra av
Hetal på Minneriket til å scraplifte en LO fra 2peas. Veldig ikke meg i stilen, men det er jo litt av poenget med utfordringer! Jeg har gjort så godt jeg kunne, og hadde det artig mens jeg holdt på. Ikke helt 100% fornøyd til slutt, men den får bare være sånn.
Ellers er kvalifiseringsrunden til Scrappefeber ute. det er bare å stemme! Går heller dårlig for min del, det var nok ikke meninga jeg skulle være med der. Men jeg er like blid, jeg - har jo til tider sukket litt over at jeg bare scrapper til konkurranser, utfordringer, DT osv, jfr. Kathrines blogg. Så det er jo like greit om jeg faktisk får tid til å bare finne på noe sjøl!

Har en utfordring fra sivkat liggende også, og den andre oppgaven til Diva-finalen skal også gjøres, så jeg er ikke arbeidsledig riktig enda...

3 kommentarer:

Kathrine sa...

Oi, så stilig denne ble! Du er flink til å ta utfordringer altså! Og når det gjelder feber skal du vel ikke ta sorgen på forskudd ;)

Heidi sa...

Herlig løsning Ellen!!!
Skjønner godt hva du mener med å ikke rekke over alt...sitter her selv med noen layouter som burde vært scrappet for lengst. (Les: Diva bidragene...dåne)
Men jeg havner rett og slett ut med at jeg IKKE for gjort noe om dagen jeg...

Ania sa...

Skikkelig kul LO - og gøy å se deg i den stilen også! :D Liker godt måten du har gjort shabbychick stilen - både i utforming og farge :) Lykke til med både det ene og det andre :)