fredag 18. mai 2007

17. mai og sånt

Liten 17.mai-rapport fra meg også. Tatt i betraktning av at jeg har vært ganske trist og lei meg denne uka og bare hadde lyst å avlyse hele 17.mai, så må jeg si at dagen faktisk ble veldig bra! Jeg hadde overhodet ingen lyst til å ta på meg bunaden, så den droppa jeg (deilig å være voksen og kunne bestemme sånt sjøl, gitt!;o)) - men guttene fikk på seg stasen, så klart. Program hele dagen, med alle de faste ingrediensene (tog, is&brus, pølser, vårruller (!), ballonger, buekorps, rømmegrøt og myyye folk) Vi gikk i toget med skolen alle tre, og det er helt genialt! Ingen tvil om at best plass og best utsikt er de som går i toget (her i Bergen i alle fall). Værgudene var jo også usannsynlig barmhjertige, og lot 17. mai være den dagen da sola strålte fra blå himmel. Takk til dem!
Ett av bildene er forresten fra år 2000 - gjett hvilket.

6 kommentarer:

Kjersti sa...

rart det der med vårruller og 17. mai - her var det nesten flere vårrull-boder enn isboder... Flotte bilder du har tatt!

Anette S sa...

Stor klem til deg, Ellen! Min bunad rekker meg knapt midt på leggen, så jeg slipper heldigvis den jeg også! Kjemesøte bilder. Ikke værst med sol i Bergen på en slik dag :P

Hege sa...

Så fine bilder du har fra den store dagen da! Dessuten; veldig mange flotte LOer nedover på siden som er kommet siden sist *beundrer*.

Ha en fin helg!

Ania sa...

Hey Nella! Ikke vær trist og lei da *klem!!* Og ja - det er det fine med ¨å være voksen - jeg turde ikke prøve bunaden min av frykt for at den skulle være for liten så jeg slengte på meg en finkjole jeg *fnis* Jeg tror dtn i midten nede er det gamle bildet :) Vårruller? Nam! Her ble det rømmegrøt og spekeskinke :)

Anonym sa...

Så fine bilder! Herlig å være voksen å kunne bestemme litt selv ja ;) Håper at ting ordner seg - tenker masse på deg og x fingre som bare det!

Klem, Eli

Ann Hedvig sa...

Huff da, ikke bra at du er trist og lei deg, stor klem fra meg.

Ja visst er det deilig å være voksen, og bestemme selv :D

Herlig det "gamle" bildet av minstemann.