mandag 7. mai 2007

Datatrøbbel!:o(

Jepp – det er litt krise i heimen akkurat nå: PC’en har tatt ferie nemlig! En datakyndig bekjent sier at det sannsynligvis er strømforsyninga som må skiftes (etter min beskrivelse av problemet) – og jeg håper han har rett altså! Er jo (selvsagt…) ikke ajour med backup’en av bilder, og jeg orker ikke tanken på å miste masse bilder (igjen!):o( Så den må til doktorn altså, og det kan visstnok ta et par uker. Stønn!! Føler meg jo helt scrappehandicappa også, det er det verste. Selv om jeg har tusenvis av papirbilder liggende…

Velvel, konfirmasjonshelga gikk alldeles strålende! Guro holdt flott tale i Grieghallen, og på vei til festlokalet hadde vi ”piknik” i botanisk hage i det nydelige været, med frukt og drikke og masse fotografering. Festen var kjempeflott, med sinnsykt god mat! (småretter/tapas i gourmetklassen) Får ikke lagt inn noen bilder, for de ligger på PC’en som ikke vil… Men Guro fikk jo album av sin scrappe-tante så klart, så jeg legger inn noen av sidene derfra isteden. Albumet heter ’Guro fra A til Å’, ei side for hver bokstav – med mer eller mindre søkte varianter av overskrifter *fnis*.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Heldige Guro - albumet ditt må ha vore den finaste gåva av alle!

Elles var det ein teknobloggar som sa: Det finst to sortar menneske: Dei som har hatt datakrasj og dei som enno ikkje har hatt det... :-|

Ania sa...

*fnis* så utrolig kule sider!! Heldige Guro som har en sånn flink og god tante ;) Krysser fingrene for PC'n din og at det ikke blir for dyrt (noen uker?? hallo...tar det så lang tid..? jeg tar en panikkringerunde til nerdevennene mine jeg *fnis* eller..jeg ringer ikke, jeg msn'er eller pm'er eller sms'er i viktige tilfeller :p)

Anonym sa...

Så flott album du har laget til din niese! Skulle gjerne sett flere sider. Digger din kreative løsning på vanskelige bokstaver :-)

Anonym sa...

Kan ikke si annet enn TUUUSEN TUUSEN TUSEN takk!!! Et fantastisk album som hjalp meg å bryte mitt løfte om ikke å gråte i konfirmasjonen. Kreative løsninger og fine sider^^ Jeg er superheldig med min fantastiske tante:)
Hilsen Guroen

Hilde sa...

Takk for tipset Ellen!
Blir noek et slik et på meg og ja!!
Ideen er jo super!!