mandag 21. mai 2007

Enkelhet

Jeg er glad i det enkle, grafiske og stilrene uttrykket - både når det gjelder scrapping og alt annet igrunnen. Det er ikke alltid layoutene mine blir like enkle og rene i stilen likevel, men jeg kjenner at jeg er inne i en clean&simple-periode nå. LO'en under her er dominert av bildet, som jeg syns er så kult. Hele veggen på denne kafeen var dekket av disse "sofaputene", og med den lille venninna mi foran ble det et kult uttrykk. Så jeg ville egentlig at bildet skulle være fullstendig i fokus. Har ellers brukt tre flittig brukte favoritter; svart kartong, thickers-bokstaver fra American Crafts og rubons fra Chatterbox. Kjempesynd at sistnevnte er gått ut av produksjon - jeg elsker dem!!

8 kommentarer:

Catrine sa...

Så kul layout! Utrolig stilig bilde og du har laget en helt riktig ramme rundt det!
Håper du får en fin uke! :)

Stine sa...

Wow-denne var skikkelig kul! Flott bilde og ser at jeg må investere i sånne thickers etterhvert ja! :)

Anonym sa...

Lekker LO!! Digger det stilrene oppsettet og ja; de rubonsene er RÅ. Er en grunn til at jeg hamstret fra ebay ja *knis*

Klem, Eli

Kirsten sa...

Lekkert!
Og jeg digger også den rene stilen, men det er jammen vanskeligere enn man skulle tro.
Jeg tror forresten jeg fikk en liten flik av inspirasjon i sjela av den LOen din, jammen må jeg sjekke hva jeg får til selv her.
Ha en fin uke!

*klem*

Kathrine sa...

Oi den ble kjempekul!!

banglamarie sa...

så lekker layout!!!

Anonym sa...

Du er flink som alltid!:) bedre med enkelt enn overdådig syns nå jeg.. tøfft at rutemønstreret kommer så godt frem! Den var superfin!Er det mer å si om den da?...

Linda sa...

Så stilig bilde! Du hadde jo mønsterpapiret i det. Hihi. Flott layout! Håper du har det fint ellen og koser deg i våren. :-)