mandag 14. april 2008

Gyda lager kule smykker!

Dette smykket har jeg kjøpt hos Kirsten (Gyda altså;o)). Da jeg så den lille sjokolade-charmen var det ingen tvil - jeg måtte kjøpe det! Nå venter jeg bare på å få det i postkassa mi:o) Nye smykker trenger jeg hele tida - får aldri for mange!;o)
Litt scrapping kanskje... Dette var siste bidraget mitt i Minnopol. Laget mitt kom bare nesten fram til mål, mens Hattene og Mobilene nå konkurrerer om å vinne finalen. 
Og her er et par av LO'ene fra Hobbyhimmelen i mars.

Ellers fikk jeg mail fra damene i Vi scrapper om at de ville bruke bidragene mine i neste nummer! Jippi!:o) Gleder meg til bladet kommer om et par uker!
Til helga håper jeg å få være med på hyttetur med fire andre scrappedamer! Hadde vært superkoselig! Men barnevakten måtte fintenke litt, så jeg venter på beskjed.

8 kommentarer:

Kathrine sa...

Kjempelekkert smykke!
Og kule LOer, liker så godt fargesammensetningene dine!

Eli sa...

Hey - få den barnevakten din til å fintenke fort. Du må jo være med!!! Lekre layouter - som alltid. You rock you know :) :) KLEM

Helle sa...

Griselekkert smykke!! Og så passet det jo bra til en viss utfordring...kremt kremt.

Klem.

Aquarell sa...

Kult smykke!
Og de flotte LOene! Likte så godt den med sola på.
JA vi kom oss jo NESTEN i mål på Minnopol...;)
Tror vi sier bedre lykke neste gang...

gudrun sa...

For et stilig smykke! :)
Og flotte LO'er. :)

Anette S sa...

Hvem er Kirsten? *fnis* Bra du skriver Gyda også! Det smykket er skikkelig deg! Du må ta bildet med det når du får det! Superkule LOer som vanlig! Likte speiselt den med sola og solbriller!

Angelo sa...

Hei. Jeg er ofte innom bloggen din, for det er så utrolig mye lekkert å se her. Du har en scrappestil jeg syns er nydelig. Dessverre scrapper jeg ikke så mye selv, men du er likevel til stor inspirasjon. En dag setter jeg meg nok ned med bildene mine, jeg også. Ha den super dag!

Anne Lise sa...

Her var det mye fint :)

Håper det er greit at jeg la deg inn i linkoversikten min:
http://www.barnemix.no/scrapping/blogger.php