søndag 6. april 2008

Søndagsscrapping - og 'Hvem bor i Perth???'

Gledelig nyhet (mest til meg da;o)): Rotta har jeg verken sett eller hørt noe til siden forrige helg! Krysser fingrene for at diverse tiltak i huset klarer å holde dem ute!
Idag stod jeg opp klokka sju (ja, på en søndag!!) for å følge husets fotballspiller til årets første cup. Tok på meg masse klær og caffe latte på termos, så jeg var vel forberedt. Det var nydelig sol men bitende kald nordavind! Guttene spilte tre kamper mellom ni og tolv, og det ble to tap og så en seier til slutt. Min håpefulle scorte to mål, og var såre fornøyd med dagen:o) Bare se:
Ellers har jeg scrappet endel i det siste. Noe av det er til Hobbyhimmelens aprilsider. Og så fikk jeg laga ei side til Minnopol også, såvidt det var. Tomt for blekk i skriveren nemlig, så jeg måtte bruke noen bilder jeg hadde liggende. Det gikk bra heldigvis.
Har scrappet et par sider "bare for gøy" også. Den første fikk jeg ideen til på scrappetreff på onsdag. Hadde skrevet ut noen bilder som skulle være lette å scrappe, bl.a. dette nærbildet av meg, med masse vegg på. Og så datt bare denne sangen inn i hodet på meg, og da ble det sånn da. Tusen takk til ania som har tatt bildet, og svingt tryllestaven i Photoshop så jeg er blitt ung og rynkefri! *klem*
Den andre er til en av guttenes album, og jeg fikk endelig brukt et av disse runde MM-arkene jeg har kjøpt. Holdt nesten på å bruke et rosa et, men tok til fornuften *fnis*
Til slutt: Jeg er kjempeglad for alle besøk i bloggen min - setter stor pris på det, både med og uten kommentarer. Og i det siste har jeg fått kommentarer fra endel folk jeg ikke kjenner fra før, og det er bare superkoselig! Takk for det!:o) (Note to self: bli flinkere å kommentere i andres blogger.) Så har jeg jo denne telleren på sida her, som registrerer hvor gjestene kommer fra. Syns det er litt morsomt, jeg. I endel tilfeller skjønner jeg hvem som har vært innom utfra stedsnavnet. Men det er ett sted som går igjen, der jeg ikke vet av at jeg kjenner noen, og det er Perth, på den andre siden av kloden. Og jeg blir såå nysgjerrig - hvem i all verden er det som bor i Perth??? (må jo være noen som skjønner norsk da, ettersom jeg bare skriver på norsk...)

11 kommentarer:

Kathrine sa...

Jeg aner ikke hvem som bor i Perth - men altså; hva med meg? jeg bor jo i Tromsø, hvorfor kommer ikke det opp?

Det er vel ikke det den registrerer som Norkjosbotn? LOL!

Eli sa...

Juvik - ja det er meg, men det var vel ikke så overraskende *fnis* Artig med besøk fra "all over the place" da :) Bra rotta holder seg borte. Godt noen har vett i Bergen ;) Fine sider - spesielt den med deg på! Ha en strålende fin mandag - og så håper jeg vi sees til helgen :) Klem, E

Stine sa...

Stilige LO'er du har laget, spesielt den med bilde av deg på! HAr også det runde arket der, men sliter litt med å bruke det-så tror jeg må låne litt ideèr herfra!! :)

Bodø er forresten meg, så vet du det!
Ha en finfin mandag! :)

Anette S sa...

Du, den der fra Perth er hos meg statig vekk! Nå skriver jeg på engelsk, da, men jeg trodde ikke jeg var så interessant allievel *lol*. Så det er nok en scrapper i alle fall! For det er helt sikkert samme person!

Flotte LOer! Den øverste med deg er jo helt perfekt!

Sonja sa...

Stilige Loer! Akkurat er jeg logget på fra Manger ellers kommer jeg vel opp under Bergen.... Håper vi treffes snart (",)

Ania sa...

Haha...svingt tryllestaven du liksom *fnis* Ikke såå mye som skulle til der om du insisterer :P Kjempegøy å se det scrappet da, det var jo et fint bilde av deg :) Scrappere hopper jo her og der forresten så :)

Aquarell sa...

Flotte sider, den av deg var knallfin!
Liker virkelig scrappestilen din.:D

Anonym sa...

Lykke til som fotballmamma!
Hilsen H (fotballpappaveteran...)

Linn sa...

HERLIGE LO-er du lager (jeg er stor fan). Håper rotta vet å holde seg langt borte!!!

Helle sa...

hihi jeg har også noen sånne besøkende i min blogg, fra australia og oman og sånne steder. Underlig, men gøy!
Klem fra Helle (i Belgia) som holder på å tenke ut en skummel utfordring til deg... moahahahaha!

Hege sa...

Hei!
Jeg syns det er så moro å lese i bloggen din. Det er så mange flotte Lo`er og bilder her!
Godt å høre at rotta har forsvunnet, la oss håpe den ikke kommer tilbake. Krysser fingrene!
Klem*