tirsdag 1. april 2008

There's a rat in my kitchen...

...what am I gonna do?
Husker dere sangen? Vel, her har det blitt virkelighet, og det er IKKE morsomt! Hadde rottebesøk i helga, i og under kjøkkenskapene. Etter diverse forsøk virker det som vi har klart å tette hullet rundt rørene der den kom inn, men jammen om jeg er sikker på hvor lenge det holder. Ser for meg ei svær monsterrotte som gnager gjennom metall og hvasomhelst... *grøss*
Selv reiste jeg til Oslo på fredag og overlot hele rottestyret til guttenes pappa, mens jeg koste meg med kjærestehelg. Litt dårlig samvittighet for det, men han er nok flinkere til å tette rottehull enn meg uansett. Nå sitter jeg og venter på en mann fra et skadedyrfirma, som skal komme og tette et hull hos naboen to etasjer opp. Vil at han skal se litt hos meg óg. Håper jeg slipper å høre mer krafsing på kjøkkenet i alle fall!!
Ellers: Minnopol på Minneriket går mot slutten, er vel siste oppgaven vi skal gjøre nå, tror jeg. Marssidene hos Hobbyhimmelen finner du her. Fikk pakke posten igår, med bl.a endel av de nye Basic Grey-arkene. Gleder meg til å bruke dem!
Her er en av LO'ene fra HH i februar. Har brukt Scenic Route-ark og bokstaver, digger SR! Bildet er fra Brüssel-turen før jul.:

7 kommentarer:

Kathrine sa...

Så kul den er!

Aquarell sa...

Herlig LO!
Uha, rotter er ikke ålreite dyr!

Ania sa...

*fnis* håper du får fikset rotteproblemet ditt!! :)

Sonja sa...

Fin Lo du har der!

Ang rotter så hadde vi det problemet der vi bodde før. Der tettet min far med epoxy(glassfiber)blandet med glassbiter (knust colaflaske) Teorien er at rottene skjærer seg på snuten og ikke vil gnage mer. Vi hørte aldri noe mer til den. Lykke til med husdyret!

Og ellers hadde det vert kjekt om du fjernet denne vertifiserings koden vi må taste inn for å ligge igjen beskjed....

Anette S sa...

Urk, rotter er ikke bra! Og i byene er de jo større en katter! Har heldigvis ikke møtt noen hverken inne eller ute! SElv om jeg møtte en gigantisk grevling midt i Markveien en gang, men det er en helt annen historie...

Men du, når jeg flyttet i sommer, flyttet jeg enda nærmere Toftes gate! Nå bor jeg jo omtrent der selv! Vi kommer sikkert til å møtes på kaffebrenneriet eller noe sånt når som helst!

Hege sa...

Grøss. Det minner meg om det året vi slet med rotter i utebua, som forøvrig ligger vegg i vegg med soverommet vårt... Lenge etter at vi hadde fått fjernet problemet slet jeg med mareritt, ja det var virkelig det, om at rotter krøp over dynen og opp til hodet mitt. Fy farao det er ekkelt. Krysser fingrene for at dere får ryddet bort dette svineriet fort som fy.

Forøvrig veldig mye flott du har lagt ut her siden sist jeg var her inne!!!!

FOTOGRAF STINE MARIE sa...

Heisann =) Flott blogg =)
KJempestilig Lo du har laget :)
Åååååh ugh! Rotter *dån*Det hadde jeg ikke takkla altså ...hadde mus under kjøkkenskapene her i begynnelsen på vintern og jeg trodde jeg skulle omkomme*knis* Det er omtrent det værste jeg har vært med på ...hehe *grøss* Håper rotta holder seg borte til evig tid.Klem fra Stine =)