søndag 10. mai 2009

Kjolesommer!


Jeg har bestemt meg for at sommeren 2009 skal bli en kjolesommer! Skjørt er også greit. Jeg går nesten bestandig i dongeribukse nemlig, og jeg er sååå lei. Og så er det så fint med kjole egentlig - er bare det at jeg liksom ikke har vent meg til å gå med det til daglig. Bare til fest. Men nå skal jeg virkelig gå inn for å bruke kjole og skjørt mye mer!:o)
Men da trenger jeg noen nye plagg altså - har ikke så fryktelig mange å velge mellom akkurat nå nemlig. Jeg har jo mest behov for litt casual stil, så klart. Denne fra H&M for eksempel:
Hos Indiska kan man også finne noen fine innimellom:
Joda, jeg har to svart og hvitprikkete kjoler allerede...;o)
Disse fra Mango kan jeg tenke meg:
Fargerikt fra Monsoon:
Og litt mer finkjolestil - men disse hadde mange fine, altså! Er svak for kjoler med litt spesielle skjæringer i ryggen. Fra WhiteHouseBlackMarket:

Imorgen er det lønningsdag, og da skal jeg ut på kjoleshopping! Hadde vært typisk at jeg ikke finner noe som helst da, men jeg skal ihvertfall prøve!;o) Har lagt merke til at det er mye lårkort ute og går. Og helt fotsidt. Jeg liker helst at kjolene går ihvertfall sånn cirka til knærne. Skal ikke krype så langt oppover låret før jeg syns det er ukomfortabelt, og heller definerer det som tunika, og drar på meg tights eller bukse under. Er jo greit, det óg, altså, men har lyst å finne ordentlige kjoler!

4 kommentarer:

banglamarie sa...

Lekkert :)

svart med hvite prikker er bare såå Ellen :) tenker på deg hver gang jeg ser hvite prikker på svart bakgrunn.

Gleder meg til å se mer til "kjoleEllen" :)

Eli sa...

Kos deg med kjoleshoppings :) Klem

Unknown sa...

Enig med deg..., jeg også trenger å gå litt mer i skjørt og kjoler.., og du hadde jammen funnet frem til mange flotte. Men jeg tror jeg ville følt meg litt ukonfortabel i noen av dem, syns de blir litt for utringet osv.

Lykke til med kjoleinnkjøpene...:O)

... og ha en fin uke.. :O)

Lula sa...

WOW Så lekre kjoler! Jeg er akkurat lik deg der altså...går mest i bukser og gensere...gjelden jeg bruker kjoler. Men nå ble jeg virkelig inspirert av å kjøpe meg flere kjoler;))

ps. Jeg tror jeg så deg på Primakurset i Oslo på steffens..men turde ikke hilse i tilfellet det ikke var deg *lol*

Teksten på den siste loen min er rubons fra Melissa Frances:))

Ha en flott helg!!