torsdag 14. mai 2009

Kort innlegg (eller kortinnlegg...)

Har ikke så mye å verken vise fram eller fortelle - men føler at det er på tide med et blogginnlegg likevel. Var på scrappetreff på Hobbykroken igår - veeeldig trivelig, som vanlig! Det er bare utrolig bra stemning på disse treffene - en herlig gjeng rett og slett!:o) Scrappet jeg da?? Veeel - jeg klarte å skvise ut av meg to kort! (derav overskrifta) Jeg er ingen kortlager egentlig, jeg lager bare kort når jeg "må". Skulle ønske jeg hadde litt bedre schwung på det, så jeg kunne lage opp et lite lager å ha på lur. Jaja - disse to er til to kollegaer. Den ene har fått baby, og kommer på besøk for å vise fram imorgen. Den andre er en veldig kjær kollega som hadde sin aller aller siste dag på jobben idag. Hun har passert 70, og får rett og slett ikke lov til å jobbe mer! Jeg får tårer i øynene bare av å tenke på at hun ikke skal være der mer!:o( Hun har jobbet der "hele livet" og har hele UB i ryggmargen. Det er ikke mulig å erstatte en sånn kapasitet, men vi må bare prøve så godt vi klarer. Det passa bra med ei ugle, syns jeg, siden det er logoen til UiB, og den er også trist, som dere ser.
Babykortet sleit jeg skikkelilg med, men det ble da nesten ok til slutt...

Apropos forrige post, så har jeg kjøpt noen nye kjoler - 3 stk. ble det på 3 dager!:o) Har ikke fått tatt bilde, og jeg har ikke brukt dem enda... Men det ble ihvertfall en knall rød fra Lindex, en dongerikjole fra B-young og en fiiin en i petroleum fra SkunkFunk:o) Artig med klesshopping - jeg fikk kjøpt meg litt andre ting óg når jeg først var igang med å tråle butikker...;o)

Nå skal jeg slenge meg på sofaen med et glass vin og MGP på TV'en! Heia Aleksander!!:o)

7 kommentarer:

Ann Hedvig sa...

Takk for i går, superkjekkt som alltid!

Digger uglekortet ditt :o)

T:o)ve sa...

Rødvin og GP høres ut som en god plan, synd jeg bare fyker rundt i bil i dag...
Hørtes ut som dere hadde en fin kveld i går, og to kort er jo masseproduksjon i mine øyne *knis*
Ha en videre strålende kveld og helg :)

Kathrine sa...

Ellen du er jo rå på kort!

Eli sa...

Så flott det ble med den borden og båndet på babykortet!! Visste du ville klare å fikse det -hadde trooooen jeg vet du :) Det andre kortet er virkelig knall det også. Syns absolutt du kan kalle deg for en ekselent kortlager :)

Hurra for Aleksander, og så får vi bare fortsette å heie i morgen!

Gleder meg til å se kjolebilder forresten.

KLEM

Ania sa...

Den ble da mer enn ok tilslutt da :D Knallkule/fine kort :) :)

Pia sa...

Hei!

Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min! Varmer at det kommer fra deg, en av scrappe-heltene mine:)
Jeg har fulgt med i bloggen din lenge, og synes at alt du lager er utrolig flott - gjennomført/gjennomtenkt, flotte fargekombinasjoner.
Håper du og dine får en flott dag i morgen!

banglamarie sa...

Utrolig flotte kort. Likte spes uglekortet. Trist å miste en traver av en kollea :(