søndag 5. september 2010

Jeg ♥ minialbum!

Igår var jeg scrappekursprøvekanin for Ania, som skal holde kurs på PACS i Paris i november. Superkoselig å tilbringe dagen sammen med Ania, Eli og Ann Hedvig, og jeg kom hjem med et minialbum og to halvferdige layout'er. Litt rusten hva scrapping angår  - ei stund sida sist... Men det var kjempeartig!:o)
Og jeg elsker jo Ania sine mange minialbum - så det var midt i blinken å få være på kurs hos henne!♥

Jeg hadde ikke tid til å skrive ut bilder før jeg dro (dvs. jeg hadde helt glemt det...), så jeg måtte rote fram ei mappe med bilder som jeg har skrevet ut før. Heldigvis fant jeg diverse bilder i liten størrelse som jeg kunne bruke. Det ble et lite kosealbum om Leo, dette:o)
Albumet er laga av et helt 12x12-ark som er bretta på en snedig måte, sånn at det blir 4 ark/8 sider.

Når det gjelder planen min for søndagen, så ble jeg ikke helt ferdig med pulsvarmerne... Jeg klarte ikke å motstå fristelsen til å begynne på (enda) et nytt prosjekt...
Jeg kjøpte jo noe garn da jeg var i København i vår, kom jeg på... Dette er mykt og i babyull-tykkelse fra Anny Blatt. Denne bestemorlappen fant jeg oppskrifta på inne på bloggen Strikkepinner og andre pinner, men den fins sikkert mange andre plasser. Dette blir nok et babyteppe, tenker jeg:o) Jeg hekler rutene sammen etterhvert - syns det er en genial måte å slippe unna den kjeeedelige monteringa på!:o)

Skulle ønske søndagen varte dobbelt så lenge, jeg!! Jeg har jo lyst å scrappe! Og hekle! Og strikke! Og så skulle jeg ha rydda i kleskaoset... Jaja - neste helg kommer vel før jeg aner det...;o)

Ha ei god høstuke!

4 kommentarer:

Eli sa...

Knallbra kurs syns jeg som ikke gjorde noe men fikk med meg mye lell :) - og albumet ditt ble knall!! Utrolig koselig dag :) Kos deg med heklingen; smart å montere underveis ja - og takk igjen for hjelpen. Er halveis alt og gleder meg til å bruke det :):) Klem

banglamarie sa...

Ser ut til å ha vært et bra kurs :) Digger Ania sine minialbum, og nå kan jeg digge ditt også ;) Skulle gjerne vært der og scrappet på kurs sammen med dere :)

Lekkert prosjekt du har begynt på!!

Ania sa...

Det var kjempe at du kunne stille opp som kanin :D Tusen takk for lørdagen :)

Anne-Britt sa...

Så flott album dere fikk laget da :) Ville gjerne lært den bretteteknikken. Ser superflott ut. Og så herlig kreativt :)
Lykke til med babyteppe. Digger fargevalget ;)